Facebook Pixel Συγκλονίζει αστέρας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου: "Τα φάρμακα θα είναι μέρος της ζωής μου..."
| 2017-08-03 16:22:00

Συγκλονίζει αστέρας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου: "Τα φάρμακα θα είναι μέρος της ζωής μου..."

Συγκλονίζει αστέρας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου: "Τα φάρμακα θα είναι μέρος της ζωής μου..."

Συγκινητικές ατάκες από τον σπουδαίο άσο που παλεύει για να επιστρέψει στην ενεργό δράση...

Μετά από μήνες απουσίας εξαιτίας προβλήματος στον μεταβολισμό του, ο Μάριο Γκέτσε ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, αν και ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί το πότε θα συμβεί αυτό.

Ο Γερμανός άσος, πάντως, συνεχίζει να δίνει μάχη για να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να αποδείξει πως η ποδοσφαιρική του καριέρα δεν έχει τελειώσει ακόμα, όπως φοβήθηκαν πολλοί πριν από μερικούς μήνες.

Ο Μάριο Γκέτσε παραχώρησε συνέντευξη στο “Kicker”, στην οποία τόνισε πως νιώθει καλά και σιγά σιγά μπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ενώ αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι τα φάρμακα θα αποτελέσουν μέρος της ζωής του από εδώ και έπειτα.

Αναλυτικά, τα λεγόμενά του:

«Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο να συνειδητοποιήσω ότι δεν θα μπορούσα να παίξω ποδόσφαιρο. Δεν είχα κάποιον τραυματισμό, δεν μου συνέβη κάτι σύνηθες. Το βασικό ήταν να βάλω στο μυαλό μου ότι κάποια στιγμή θα μπορούσα να επιστρέψω.

Είμαι καλά. Μπορώ πια να τρέχω χωρίς πρόβλημα και πιστεύω ότι σύντομα θα αρχίσω και προπονήσεις. Φυσικά πρέπει να συνεχίσω τη θεραπεία μου. Θα πρέπει να συμβιβαστώ με το γεγονός ότι τα φάρμακα θα είναι πια για πάντα μέρος της ζωής μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags