Facebook Pixel Απίστευτη δικαιολογία του Σέρβου γκολκίπερ για την γκάφα του!
| 2017-08-03 16:36:00

Απίστευτη δικαιολογία του Σέρβου γκολκίπερ για την γκάφα του!

Απίστευτη δικαιολογία του Σέρβου γκολκίπερ για την γκάφα του!

Διαβάστε το πώς δικαιολόγησε ο Φίλιπ Κλιάιτς το γκολ που δέχτηκε από την εκτέλεση φάουλ του Μεντί Καρσελά στο Ολυμπιακός-Παρτιζάν.

Ο τερματοφύλακας της Παρτιζάν μίλησε για αυτή τη φάση και αναφέρθηκε συν τοις άλλοις, στη στήριξη των συμπαικτών του.

«Σήμαινε πολλά για μένα αυτό. Έτσι όπως έγινε, είδα ξαφνικά την μπάλα. Για την ακρίβεια, δεν την είδα όλη, λόγω του προβολέα. Σημαίνει πολλά η στήριξη των συμπαικτών μου στο γήπεδο, καθώς πρακτικά ζούμε μαζί, περνάμε διάφορες καταστάσεις μαζί. Και με αυτόν τον τρόπο φαίνεται πως είμαστε στη σωστή ομάδα. Αυτή η σχέση στήριξης μας έχει οδηγήσει να παίρνουμε πρωταθλήματα. Επαναλαμβάνω πως ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που ήταν εκεί για μένα», ανέφερε ο Κλιάιτς και συνέχισε.

«Δείξαμε πως μπορούμε να κοντράρουμε ομάδες όπως είναι ο Ολυμπιακός. Προς ανακούφιση και ευχαρίστησή μας. Το αποτέλεσμα στο Βελιγράδι δεν ήταν καλό, αλλά κάναμε ένα βήμα παραπάνω.

Έχουμε ένα βαρύ πρόγραμμα στο πρωτάθλημα και πρέπει να ετοιμαστούμε καλά, τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά. Αύριο περιμένουμε την κλήρωση και όποιος και να είναι ο αντίπαλος, θα κάνουμε το καλύτερο για να βρεθούμε στη φάση των ομίλων του Europa League γιατί αυτή η ομάδα το αξίζει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags