Facebook Pixel Ποιος παίκτης του ΠΑΟΚ θέλει αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα;
Ποδόσφαιρο
| 2017-08-03 23:47:00

Ποιος παίκτης του ΠΑΟΚ θέλει αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα;

Ποιος παίκτης του ΠΑΟΚ θέλει αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα;

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στις δηλώσεις του μετά το ματς με την Ολιμπίκ εξέφρασε την προτίμηση του για τον αντίπαλο στον επόμενο γύρο!

O Σερβοελβετός φορ ήταν άστοχος σήμερα, αλλά κρατάει την πρόκριση και τονίζει ότι ο πρώτος στόχος της ομάδας, είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Και στα πλέι οφ, θα ήθελε τον Ερυθρό Αστέρα...

Αρχικά είπε:
«O στόχος και μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, είναι να περάσουμε στους ομίλους. Είναι σημαντικό, αν σκεφτούμε ότι κάποιο μεγάλοι μένουν έξω. Κάναμε το χρέος μας. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι, δε ανησυχήσαμε. Έχουμε το επόμενο διάστημα, να δουλέψουμε για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, στη συνοχή μας, για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας».

Για την αντίδραση του να κλοτσήσει το δοκάρι μετά από ένα χαμένο τετ α τετ στο δεύτερο ημίχρονο:
«Προσπάθησα να τσιμπήσω λίγο τη μπάλα, να σημαδέψω την απέναντι γωνία, όπως και στο πρώτο ημίχρονο, που δεν υπολόγισα καλά. Είχαμε ένα μικρό διάστημα για ξεκούραση μετά από μια κουραστική σεζόν, είχαμε δύσκολη προετοιμασία και σίγουρα θέλει λίγο καιρό, μέχρι να βρεις τον εαυτό σου. Και εγώ σαν παίκτης, αλλά και η ομάδα. Αυτή τη στιγμή, το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα, να μείνουμε εντός στόχων και για αυτό είμαι χαρούμενος. Για το αποτέλεσμα και την πρόκριση».

Για τη συνεργασία του με τον Μακ:
«Ο Ρόμπερτ είναι πολύ ποιοτικός παίκτης. Μπορεί να κάνει μια φάση από το τίποτα. Έχουμε πολλούς τέτοιους παίκτες στην ομάδα. Σήμερα μου έδωσε αρκετές πάσες, μου δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ. Εύχομαι να δώσουμε πολλές ασίστ ο ένας στον άλλον και να βοηθήσουμε την ομάδα»

Για το αν προτιμάει κάποιον αντίπαλο:
«Σίγουρα, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αν παίζαμε με τον Ερυθρό Αστέρα…»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags