Facebook Pixel Στην έκθεση της Φρανκφούρτης το Audi RS5 Sportback
Άλλα Σπορ
| 2017-08-04 09:38:00

Στην έκθεση της Φρανκφούρτης το Audi RS5 Sportback

Στην έκθεση της Φρανκφούρτης το Audi RS5 Sportback

H πιο πρακτική έκδοση του Audi RS5 «συνελήφθη» να κάνει δοκιμές στο δρόμο, με αφορμή το επίσημο ντεμπούτο της στην επερχόμενη έκθεση της Φρανκφούρτης.

Η νέα γενιά του RS5 παρουσιάστηκε πριν μερικούς μήνες και πλέον η Audi ετοιμάζεται να αποκαλύψει και την κορυφαία Sportback έκδοση του μοντέλου της. Στις φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε, οι οποίες κυκλοφόρησαν πρόσφατα στο διαδίκτυο, απεικονίζεται το RS5 Sportback να κάνει δοκιμές εξέλιξης στο δρόμο κάτω από την περιβολή του πιο «απλού» S5.

To επίσημο ντεμπούτο του αυτοκινήτου θα γίνει στα μέσα Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της έκθεσης της Φρανκφούρτης και αναμένουμε να υιοθετήσει όλες τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες της κουπέ έκδοσης, από την οποία θα είναι 10 mm μακρύτερο και θα έχει 20 λίτρα περίπου μεγαλύτερο χώρο αποσκευών.

Για την κίνηση του RS5 Sportaback θα φροντίζει και πάλι ο 2,9 TFSI V6 bi-turbo με 450 ίππους και 600 Nm ροπής. Ο κινητήρας αυτός θα συνδυαστεί με 8τάχυτο αυτόματο tiptronic κιβώτιο αλλά και με την τετρακίνηση quattro της Audi, για να προσφέρει 0-100 km/h σε κάτω από 4,0 sec και τελική ταχύτητα που θα αγγίζει τα 280 km/h.

Πηγή: Newsauto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags