Facebook Pixel Φοβερό "πέσιμο" από Ζέκα σε Χατζηγιοβάννη – Γιατί "τρελάθηκε" ο αρχηγός και... όρμηξε στον νεαρό άσο!
Ποδόσφαιρο
| 2017-08-04 10:15:00

Φοβερό "πέσιμο" από Ζέκα σε Χατζηγιοβάννη – Γιατί "τρελάθηκε" ο αρχηγός και... όρμηξε στον νεαρό άσο!

Φοβερό "πέσιμο" από Ζέκα σε Χατζηγιοβάννη – Γιατί "τρελάθηκε" ο αρχηγός και... όρμηξε στον νεαρό άσο!

Απίστευτη η «έκρηξη» του Πορτογάλου στο Μπακού κατά του μικρού. Τι ακριβώς συνέβη; 

Ο Παναθηναϊκός απέκλεισε την Γκαμπάλα μέσα στο Μπακού, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έχοντας αρκετούς παίκτες σε καλή βραδιά.

Στους διακριθέντες ήταν για μια ακόμα φορά και ο Κάρλος Ζέκα, ο οποίος με το γνωστό του πάθος και τα ατελείωτα τρεξίματά του έκανε φοβερή δουλειά στη μεσαία γραμμή στο πλευρό του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος παρέσυρε με τον ρυθμό του και τους υπόλοιπους παίκτες, αν και σε κάποια φάση, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αναγκάστηκε να βάλει τις φωνές, για να "ξυπνήσει" τους συμπαίκτες του και συγκεκριμένα τον νεαρό Τάσο Χατζηγιοβάννη.

Ήταν στην ουσία η τελευταία φάση πριν την ανάπαυλα, όταν ο μικρός έχασε την μπάλα στην επίθεση και δε γύρισε πίσω να μαρκάρει στην πλευρά του, προφανώς λόγω έλλειψης δυνάμεων, μιας και είχαν προηγηθεί 2-3 κούρσες του στη δεξιά πτέρυγα.

Το γεγονός, όμως, ότι δεν είχε καλή επιστροφή, για να βοηθήσει τον Ουσμπάν Κουλιμπαλί, δημιούργησε "τρύπα" από τα αριστερά στην επίθεση της Γκαμπάλα, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να δεχθεί πίεση και φάση από τους γηπεδούχους στο τέλος του ημιχρόνου.

Ο Κάρλος Ζέκα αντιλήφθηκε αμέσως την... κωλυσιεργία του μικρού και με το σφύριγμα του διαιτητή στην κυριολεξία ξέσπασε και ως γνήσιος αρχηγός τα... έψαλλε στον συμπαίκτη του για το λάθος του.

Ο Πορτογάλος πραγματικά εξερράγη, μία αντίδραση που έπιασε και η τηλεοπτική κάμερα, ενώ πλησίασε τον Τάσο Χατζηγιοβάννη την ώρα που αποχωρούσε για τη φυσούνα και με πολύ έντονο τρόπο του έκανε παρατηρήσεις.

Ο μικρός, έχοντας καταλάβει τι είχε κάνει και πως κινδύνευσε η ομάδα του σε εκείνη τη φάση, έσκυψε το κεφάλι και δεν αντέδρασε καθόλου στις φωνές του αρχηγού του...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags