Facebook Pixel Η Μπιλμπάο φέρνει παικταράδες στον ΠΑΟ– Προ των πυλών η "καψούρα" Ουζουνίδη και διπλό "χτύπημα"!
| 2017-08-04 15:45:00

Η Μπιλμπάο φέρνει παικταράδες στον ΠΑΟ– Προ των πυλών η "καψούρα" Ουζουνίδη και διπλό "χτύπημα"!

Η Μπιλμπάο φέρνει παικταράδες στον ΠΑΟ– Προ των πυλών η "καψούρα" Ουζουνίδη και διπλό "χτύπημα"!

Φουλάρουν για μεταγραφές οι "πράσινοι", πιο κοντά ο μεγάλος στόχος του προπονητή του "τριφυλλιού", έρχονται... ενισχύσεις για την άμυνα! Διαβάστε στο sportdog.gr τα ονόματα...

Στον Παναθηναϊκό θα αντιμετωπίσουν τη δυνατή Μπιλμπάο στα πλέι οφ του Europa League και μέχρι το πρώτο παιχνίδι με τους Ισπανούς υπάρχει πρόθεση να έχει ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα.

Η μεγάλη επιθυμία του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι αποκτηθεί άμεσα ο βασικός σέντερ φορ, που δεν είναι άλλος από τον Τεέμου Πούκι.

Ακόμα δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη για τον Φινλανδό, ωστόσο ο αποκλεισμός της Μπρόντμπι από τα πλέι οφ Εuropa League θα... βοηθήσει τη μεταγραφή, μιας και υπάρχει η εκτίμηση ότι οι Δανοί πλέον θα υποχρεωθούν να δεχτούν την προσφορά του Τριφυλλιού για να γεμίσουν τα ταμεία τους με χρήματα.

Από την πλευρά τους οι Πράσινοι περιμένουν από τον διεθνή άσο να αυξήσει την πίεσή του προς την ομάδα του για να "κλείσει" σύντομα το deal.

Πάντως, στο "πράσινο στρατόπεδο" συνεχίζουν να αισιοδοξούν πως η μεταγραφή θα γίνει και ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα πάρει τον επιθετικό που από την πρώτη στιγμή έχει εισηγηθεί θερμά.

Διούδης και Γκάμπριελ

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμα κι εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Σωκράτη Διούδη, ενώ οριστικές εξελίξεις, θετικές ή αρνητικές, αναμένονται και για τον Γκάμπριελ Σίλβα.

Ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα με τον αριστερό μπακ που θέλει ο κόουτς του Τριφυλλιού, για τριετές συμβόλαιο έναντι 220.000 ευρώ το χρόνο, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει οριστική συμφωνία με την Ουντινέζε.

Οι συζητήσεις έχουν "κολλήσει" στα χρήματα που ζητάει ο ιταλικός σύλλογος για την ελευθέρας του παίκτη, αλλά και στο σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης που θέλουν οι Ιταλοί. Αν ξεπεραστούν αυτά τα εμπόδια, το deal θα γίνει και ο παίκτης θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο για την Ελλάδα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags