Facebook Pixel "Τρέλα" στον Πειραιά με το σεντόνι και προ των πυλών σέντερ φορ κανόνι - Ποιος "προβάρει" τα κόκκινα
| 2017-08-04 21:30:00

"Τρέλα" στον Πειραιά με το σεντόνι και προ των πυλών σέντερ φορ κανόνι - Ποιος "προβάρει" τα κόκκινα

"Τρέλα" στον Πειραιά με το σεντόνι και προ των πυλών σέντερ φορ κανόνι - Ποιος "προβάρει" τα κόκκινα

Η κλήρωση με τη Ριέκα στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ κινητοποιεί (κι άλλο) μεταγραφικά τον Ολυμπιακό και οι ερυθρόλευκοι με το σεντόνι... θέα ετοιμάζονται για το μεγάλο χτύπημα.

O Ολυμπιακός πέρασε το εμπόδιο της Παρτιζάν και προκρίθηκε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Η κλήρωση έφερε στον δρόμο του μια βατή αντίπαλο, τη Ριέκα, κάτι που σημαίνει ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν μια μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψουν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διoργάνωσης.

Με το μυαλό πλέον στους ομίλους, οι πρωταθλητές Ελλάδος σχεδιάζουν τις επόμενες μεταγραφικές τους κινήσεις, έχοντας ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός σέντερ φορ.

Στα μεταγραφικά των Πειραιωτών εξακολουθεί να «παίζει» το όνομα του Ούρος Τζούρτζεβιτς. Ο Ολυμπιακός είδε από πρώτο χέρι τις ικανότητες του 23χρονου επιθετικού της Παρτιζάν στα μεταξύ τους παιχνίδια, ειδικά στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ο Σέρβος σκόραρε ένα εντυπωσιακό γκολ με δυνατό δεξί σουτ.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η σερβική ομάδα ουσιαστικά… προτείνει τον Τζούρτζεβιτς στους Πειραιώτες ενημερώνοντάς τους ότι είναι υπό παραχώρηση. Πράγματι ο Σέρβος παραμένει στη λίστα των Ερυθρολεύκων, αφού βάσει στυλ παιχνιδιού και σωματοτύπου πληροί τα κριτήρια που έχουν θέσει για τον επιθετικό που θα αποκτηθεί.

Άλλωστε, όπως σας έχουμε γράψει, ο ταλαντούχος φορ αποτελεί τη μεγάλη αδυναμία του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος δίνει… μάχη προκειμένου να προκρίνει την απόκτησή του στη διοίκηση. Πάντως, η υπόθεση έχει δρόμο και κανένα ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποκλειστεί ακόμα, παρά τις δυσκολίες (υψηλή τιμή και «εχθρικές» σχέσεις με την Παρτιζάν).

Σημειώνεται ωστόσο, ότι εκτός από την απόκτηση επιθετικού, ο Ολυμπιακός φέρεται να «φουλάρει» και για στόπερ, αφού είναι στα σκαριά η «χρυσή» πώληση του Παναγιώτη Ρέτσου. Όσο για το που θα καταλήξει ο νεαρός άσος και με πόσα χρήματα, αυτό μένει να φανεί, καθώς αποτελεί τη δεύτερη μεγάλη… μάχη των παραγόντων των Ερυθρολεύκων για το ποιος θα κλείσει τη συμφωνία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags