Facebook Pixel Φοβερός Κέτσε: "Αραούχο αν δεν φύγει ο Αλμέιδα και τερματοφύλακας... τώρα" - "Αστείο να μιλάμε για τον Χιμένεθ"
| 2017-08-05 21:34:00

Φοβερός Κέτσε: "Αραούχο αν δεν φύγει ο Αλμέιδα και τερματοφύλακας... τώρα" - "Αστείο να μιλάμε για τον Χιμένεθ"

του Γιώργου Κτενά
Φοβερός Κέτσε: "Αραούχο αν δεν φύγει ο Αλμέιδα και τερματοφύλακας... τώρα" - "Αστείο να μιλάμε για τον Χιμένεθ"

O Κώστας Κετσετζόγλου μιλάει στο sportdog.gr για τις μεταγραφικές εξελίξεις στην Ένωση αλλά και το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ. Τι λέει για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.
 

Την άποψη ότι στην ΑΕΚ δεν πρέπει να γίνεται λόγος για αντικατάσταση του Μανόλο Χιμένεθ, μετά τον αποκλεισμό από την ΤΣΣΚΑ, εξέφρασε στο sportdog.gr ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ της Ένωσης μίλησε ακόμα για τις κινήσεις ενίσχυσης που πρέπει να γίνουν στην ομάδα, ενώ σχολίασε τις πρώτες εμφανίσεις των νέων παικτών.

Κώστα, τι πιστεύεις ότι έφταιξε και αποκλείστηκε η ΑΕΚ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πώς κρίνεις τη δήλωση του Χιμένεθ για τα... κόρνερ;

"To πρώτο που έφταιξε είναι η… ΤΣΣΚΑ. Είναι καλύτερη ομάδα, πιο πλούσια και πιο έμπειρη από ολες τις ελληνικές ομάδες. Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ για να περάσει έπρεπε να κάνει υπέρβαση. Να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία και να να μη χαρίσει τίποτα. Η ΑΕΚ στο πρωτο ματς έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο 0-0 και χάρισε τρία γκολ με τον ίδιο τρόπο. Ο Χιμένεθ είπε αυτό που όλοι είδαμε. Το ζητούμενο είναι να μην την ξαναπατήσει έτσι στα στημένα των αντιπάλων".

Όλα τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι θα υπάρξει ενίσχυση μέσα στο επόμενο διάστημα, τι περισσότερο μπορούμε να πούμε (θέσεις, προσώπα κ.λπ.);

"Πιστεύω θα υπάρξουν σίγουρα μεταγραφές και αποχωρήσεις όμως είναι δύσκολη η πρόβλεψη. Αν φύγει ο Αλμέιδα, η ΑΕΚ θα πάρει σεντερ φορ, αν δεν φυγει θα πάρει μόνο αν είναι ο Αραούχο. Αν φύγει ο Πατίτο θα πάρει ακραίο επιθετικό. Αν ο Μάνταλος καθιερωθεί στα άκρα θα πρέπει να πάρει έναν δημιουργικό παίκτη στον άξονα που να μπορεί να ξεκινάει από πίσω το παιχνίδι. Αν φύγει δανεικός ο Τζανετόπουλος πρέπει οπωσδήποτε να έρθει σέντερ μπακ κατά προτίμηση αριστεροπόδαρος. Είναι πολλά τα ανοικτά μέτωπα. Αν με ρώταγες τι θα έπαιρνα αν μπορούσα να κάνω μία μεταγραφή θα ήταν τερματοφύλακα. Εστω και δανεικό. ΣΗΜΕΡΑ".

Ποια είναι η γνώμη σου για τις μεταγραφές που έχουμε μια πρώτη αγωνιστική εικόνα τους. Για παράδειγμα ο Λιβάγια, ο Γιακουμάκης, ο Τσόσιτς;

"Ολοι οι παίκτες που ήρθαν στην ΑΕΚ είναι εγνωσμένης αξίας. Δεν θα τους κρίνω από δύο ή ένα ή μισό ματς και μάλιστα σε δύο παιχνίδια τελείως διαφορετικά από αυτά του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδος και αντιπάλους που στην Ελλαδα έρχονται σχεδόν όλοι μόνο για διακοπές. Ο Λιβάγια για παράδειγμα δεν θα παίξει στην Ελλάδα μόνος με αντιπάλους τρία σέντερ μπακ αυτής της εμπειρίας και της ποιότητας, ούτε θα παίζει... κλεφτοπόλεμο η ΑΕΚ όπως σε αυτα τα δύο ματς αλλά παιχνίδι κυριαρχίας που ευνοεί τον φορ".

Διαβάζουμε παντού ότι ο Χιμένεθ είναι σε πίεση και κρίνεται συνεχώς. Θεωρείς ότι πρέπει να δοθεί χρόνος ή πρέπει να αλλάξει κάτι άμεσα;

"Είναι αστείο να μιλάμε για αλλαγή προπονητή επειδή η ΑΕΚ δεν πέρασε την ΤΣΣΚΑ. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει τόσο νωρίς μόνο αν οι δύο πλευρές καταλάβαιναν ότι μεταξύ τους υπάρχει μεγάλη διαφορά φιλοσοφίας".

Η ΑΕΚ έχει τύχη στο Europa League;

"Θα κριθεί κατά 90% από την κλήρωση".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags