Facebook Pixel Νέα προβλήματα στην ΑΕΚ! Ποιός παίκτης τέθηκε νοκ άουτ για το φιλικό με Πλατανιά;
| 2017-08-09 22:43:00

Νέα προβλήματα στην ΑΕΚ! Ποιός παίκτης τέθηκε νοκ άουτ για το φιλικό με Πλατανιά;

Νέα προβλήματα στην ΑΕΚ! Ποιός παίκτης τέθηκε νοκ άουτ για το φιλικό με Πλατανιά;

Μεγεθύνεται ο προβληματισμός στην Ένωση με τους συνεχόμενους τραυματισμούς.

Νέο πρόβλημα προέκυψε για τον Μανόλο Χιμένεθ στην προπόνηση της Τετάρτης. O Ογκνιεν Βράνιες είχε ενοχλήσεις στη γάμπα και δεν προπονήθηκε προληπτικά. Ο Βόσνιος τέθηκε εκτός αποστολής για το φιλικό της ΑΕΚ με τον Πλατανιά και η κατάστασή του θα επανεξεταστεί.Ο Ανταμ Τζανετόπουλος θα υποβληθεί αύριο σε απεικονιστικό έλεγχο. Ο Γιώργος Γιακουμάκης συνεχίζει τη θεραπεία του και οι Βασίλης Λαμπρόπουλος, Ροντρίγκο Γκάλο και Μπακασέτας τα ατομικά τους προγράμματα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε 25 ποδοσφαιριστές για τον αυριανό φιλικό αγώνα με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ κεκλεισμένων των θυρών στις 19.30. Οι 25 είναι οι εξής: Ανέστης, Τσιντώτας, Ντούνης, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Λόπες, Βινίσιους, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μπάμπης, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Βλαχομήτρος, Γιούσης, Κλωναρίδης, Τρίστασον, Αλμέιδα, Λιβάια, Μεληκιώτης, Αντωνίου.

Υπενθυμίζεται, ότι την Τετάρτη η ΑΕΚ ακύρωσε το φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Εξαιτίας των πολλών τραυματισμών. Οπότε σίγουρα η περίπτωση του Βράνιες σίγουρα εντείνει τον προβληματιμό στην ομάδα του Δικέφαλου αετού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags