Facebook Pixel Νέα σημαντική εξέλιξη στην μεταγραφή Τσάβες στον Παναθηναϊκό - Τι έκαναν οι Πράσινοι;
| 2017-08-14 21:02:00

Νέα σημαντική εξέλιξη στην μεταγραφή Τσάβες στον Παναθηναϊκό - Τι έκαναν οι Πράσινοι;

Νέα σημαντική εξέλιξη στην μεταγραφή Τσάβες στον Παναθηναϊκό - Τι έκαναν οι Πράσινοι;

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ντύσει στα πράσινα τον Αντρές Τσάβες και η τελευταία του κίνηση το μαρτυρά με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο.

Οι συζητήσεις με την Μπόκα Τζούνιορς για την μεταγραφή του Τσάβες βρίσκονται σε εξέλιξη και ο Παναθηναϊκός κάνει ό, τι μπορεί για να φέρει τον Αργεντινό στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Αργεντινή και συγκεκριμένα ο Matias Sabini στο twitter, οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" ανέβασαν την προσφορά τους, δίνοντας πλέον 1,3 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Σύμφωνα πάντα με τους Αργεντινούς, υπάρχει συμφωνία ανάμεσα σε Μπόκα και Παναθηναϊκό, αλλά ο Τσάβες παρουσιάζεται αρνητικός, με τους Πράσινους να επιμένουν, αλλά να έχουν και εναλλακτική stand by.

"Η προσφορά του Παναθηναϊκού για τον Τσάβες είναι 1,3 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του. Υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στη Μπόκα και στους Έλληνες. Αρνητικός ακόμα ο παίκτης. Στην προσφορά τους οι Έλληνες βελτίωσαν τα χρήματα προς τον Τσάβες. Εάν οι διαπραγματεύσεις δεν οδηγήσουν σε συμφωνία οι Ευρωπαίοι έχουν άλλο παίκτη στο στόχαστρο", ανέφερε ο Matias Sabini στο twitter.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags