Facebook Pixel "Δεν με έβαλε κανένας Μαρινάκης να κάνω την προσφυγή"
| 2017-08-17 17:18:00

"Δεν με έβαλε κανένας Μαρινάκης να κάνω την προσφυγή"

"Δεν με έβαλε κανένας Μαρινάκης να κάνω την προσφυγή"

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, σε δηλώσεις του στον Arena 89,4 αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους έκανε προσφυγή για τις εκλογές της ΕΠΟ.

Αναλυτικά:

«Εξαπατήθηκα εγώ και οι συνάδελφοί μου, οι οποίοι νόμιζαν ότι δεν θα ισχύσουν τα κωλύματα λόγω παλαιότερων δικαστικών περιπετειών που έχουν στελέχη ενώσεων και ενώ μας διαβεβαίωναν ότι αυτά δεν θα ισχύσουν, τελικά δεν άλλαξε το καταστατικό και έτσι συνάδελφοι όπως ο κ. Χατζηαποστόλου και ο κ. Σάββας, αλλά και κάποιοι άλλοι, δεν έχουν δικαίωμα εκλογής.

Επειδή λοιπόν δεν δέχομαι να με κοροϊδεύουν και επειδή έγιναν πολλές παρατυπίες στην προηγούμενη συνέλευση, κάναμε την προσφυγή και ζητάμε να μην γίνουν οι εκλογές. Εάν την κερδίσουμε από το Ειρηνοδικείο, θα μου χρωστάνε αρκετούς μήνες αργομισθίας αυτοί που βρίσκονται σε επίκαιρες θέσεις στην ΕΠΟ και αμείβονται πλουσιοπάροχα, χωρίς να κάνουν τίποτε ουσιαστικά, αργομισθία δηλαδή παρανοϊκής αμοιβής πολλών χιλιάδων ευρώ το μήνα. Εάν χάσουμε, θα πάμε να ψηφίσουμε και να δούμε τον Γραμμένο να διοικεί, γιατί έχει σαφές προβάδισμα για τις εκλογές της ΕΠΟ».

Για Γραμμένο: «Δεν αμφιβάλλω για το ήθος και την τιμιότητα του κ. Γραμμένου, αλλά έπρεπε να τα αλλάξει αυτά που υποσχέθηκε σε συνοδοιπόρους του, όπως ο κ. Χατζηαποστόλου και να γίνουν όλα σωστά. Δεν με έβαλε κανένας Μαρινάκης να κάνω την προσφυγή, μόνος μου την κατέθεσα στο δικαστήριο και καταθέτω τις σκέψεις μου σε εσάς. Θα φανεί εάν έχω δίκιο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags