Facebook Pixel "Πιστεύω στο πλάνο του Ηρακλή"!
| 2017-08-18 15:12:00

"Πιστεύω στο πλάνο του Ηρακλή"!

"Πιστεύω στο πλάνο του Ηρακλή"!

Στο πρωτάθλημα της Football League επιστρέφει ο Μίλος Κόστιτς και πιο συγκεκριμένα για τον πάγκο του Ηρακλή.

Ο Σλοβένος τεχνικός κάθισε στον πάγκο του Αχαρναϊκού την περσινή σεζόν (Οκτώβριος 2016 – Μάρτιος 2017) και σήμερα ενδέχεται να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη. Σε συνέντυξη του στην εφημερίδα «Live Sport» μίλησε για την απόφασή του να συμφωνήσει με τον Ηρακλή, παρά τα μεγάλα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Αρχικά είπε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Ο Ηρακλής είναι από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ελλάδας και αυτή η ευκαιρία δεν παρουσιάζεται κάθε ημέρα. Μου αναλύθηκε το πλάνο της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια και μου είπαν πως είμαι απαραίτητος σε αυτή την προσπάθεια. Είμαι συνειδητοποιημένος, ξέρω πως τα χρήματα δεν περισσεύουν», και συνέχισε, «Ο Παπαθανασάκης μου μίλησε ευθέως και ανοικτά. Μου είπε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εγώ θέλω να είμαι συγκεντρωμένος και να έχω επιτυχίες. Πιστεύω στο αφεντικό και το πλάνο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον σχεδιασμό: «Η προετοιμασία θα ξεκινήσει το συντομότερο. Είμαστε σε επαφή με πολλούς ατζέντηδες και έχουμε φίλους που μπορούν να μας βοηθήσουν σε άλλους συλλόγους. Δεν εστιάζουμε σε συγκεκριμένη χώρα ή ομάδα για παίκτες. Θα πάρουμε εκείνους που θα μπορούν να ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες μας. Παρ’ όλα αυτά, δε μπορώ να υποσχεθώ τίποτα. Μόνο το ότι θα δουλέψουμε», και κατέληξε, «Η ομάδα είναι πάνω απ’ ολους. Όλα ανήκουν στο παρελθόν. Θα προσπαθήσω, ώστε να πάω τον Ηρακλή στη θέση όπου ανήκει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags