Facebook Pixel "Κλείδωσε" το μεγάλο "μπαμ" του ΠΑΟΚ – Διπλό "χτύπημα" από Λουτσέσκου με στόπερ και μπακ
| 2017-08-18 16:30:00

"Κλείδωσε" το μεγάλο "μπαμ" του ΠΑΟΚ – Διπλό "χτύπημα" από Λουτσέσκου με στόπερ και μπακ

"Κλείδωσε" το μεγάλο "μπαμ" του ΠΑΟΚ – Διπλό "χτύπημα" από Λουτσέσκου με στόπερ και μπακ

Ποιος παικταράς φαίνεται πως προβάρει πια τα ασπρόμαυρα και ποια θα είναι τα εντυπωσιακά "δώρα" της διοίκησης στον κόουτς; Το παρασκήνιο στο SportDog.gr.

Στον ΠΑΟΚ έκαναν το πρώτο αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, επικρατώντας στην Τούμπα της Έστερσουντ με 3-1 και πλέον στον Δικεφάλο μπορούν να προχωρήσουν μεγαλύτερη άνεση τις επόμενες μεταγραφικές τους κινήσεις.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται πάντα η περίπτωση του Αντελίνο Βιεϊρίνια, για τον οποίο κυκλοφόρησε χθες στη Θεσσαλονίκη ότι υπάρχει απόλυτη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Όντως η συγκεκριμένη πληροφόρηση φαίνεται να έχει βάση, μιας και η διαρροή προέρχεται από το στενό περιβάλλον του ίδιου του Πορτογάλου άσου.

Έτσι, έγινε και το πιο αποφασιστικό βήμα για να ολοκληρωθεί η μεγάλη επιστροφή στην Τούμπα, καθώς εκτιμάται ότι το deal, πλέον, με τη Bόλσφμπουργκ μπορεί να γίνει εύκολα, με ένα ποσό κοντά στο 1,5 κ. ευρώ και παρά την εμπλοκή στην υπόθεση του μάνατζερ Πολ Κουτσολιάκου, με τον οποίο, ως γνωστόν, ο Δικεφάλος δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις.

Πάντως και για την ιστορία, ο διεθνής παίκτης δε βρέθηκε χθες στην Τούμπα, όπως πολλοί περίμεναν και όπως γράφτηκε σε κάποια Μέσα.

Ποιους φέρνει ο Λουτσέσκου

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ δε θα σταματήσει στον Αντελίνο Βιεϊρίνια, καθώς το πλάνο προβλέπει κι άλλες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό οι επόμενες μεταγραφές να έχουν την... υπογραφή του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος έκανε εξαιρετικό ντεμπούτο στον "ασπρόμαυρο" πάγκο και ενδεχομένως η διοίκηση να θέλει του δείξει τη στήριξή της με κάποια... δώρα.

Όπως λέγεται, ο Ρουμάνος τεχνικός, μέσω των καλών διασυνδέσεων του πατέρα του, Μιρτσέα Λουτσέσκου, έχει εντοπίσει ήδη έναν παίκτη για το κέντρο της άμυνας, χωρίς να έχει διαρρεύσει το όνομά του, ενώ ψάχνει και για αριστερό μπακ, μιας και ο Μάριν Λέοβατς είναι ως γνωστόν φευγάτος.

Ο... περίεργος μάνατζερ

Όσο για την παρουσία του Τούρκου ατζέντη, Μάρκο Κιρντεμίρ, που βρέθηκε χθες στα γραφεία του ΠΑΟΚ, για να βοηθήσει τις μετακινήσεις των Έργκους Κάτσε και Αμρ Ουάρντα στην πατρίδα του, προκαλεί πολλά ερωτηματικά, καθώς δεν πρόκειται και για τον πιο... φερέγγυο μάνατζερ του κόσμου.

Ο συγκεκριμένος ατζέντης γενικά δεν έχει καλό όνομα στην αγορά ενώ δε φημίζεται για τις διασυνδέσεις του. Αν, πάντως, καταφέρει να "ξεφορτώσει" τον ΠΑΟΚ από τους συγκεκριμένους παίκτες, στην Τούμπα θα έχουν κάνει τη δουλειά τους.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απίθανη κίνηση από Κλάους, χαμός στην Τούμπα - "Ακυρο" ο Λουτσέσκου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags