Facebook Pixel Προπονητής της Ριέκα για ρεβάνς με Ολυμπιακό! «Είναι πρόκληση, σκόραραμε στον Πειραιά»
Ποδόσφαιρο
| 2017-08-21 20:42:00

Προπονητής της Ριέκα για ρεβάνς με Ολυμπιακό! «Είναι πρόκληση, σκόραραμε στον Πειραιά»

Προπονητής της Ριέκα για ρεβάνς με Ολυμπιακό! «Είναι πρόκληση, σκόραραμε στον Πειραιά»

Ενέργεια και ποιότητα στο χορτάρι πρέπει να βγάλει η κροάτικη ομάδα κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας, σύμφωνα με τον Ματίας Κεκ.

«Νομίζω πως όλοι γνωρίζουμε την δύναμη του αντιπάλου μας, αλλά εμείς έχουμε ήδη πετύχει τον στόχο μας στην Ευρώπη. Από την δική μας πλευρά πρέπει να μειώσουμε τα λάθη, να προσέξουμε στο transition, το πως θα κυκλοφορήσουμε την μπάλα και γενικά να τα κάνουμε όλα καλύτερα από το όπως τα κάναμε στον Πειραιά. Είναι ένα ανοιχτό ματς και οι Ελληνες έχουν το άγχος», είπε αρχικά ο Σλοβένος τεχνικός για να προσθέσει

«Πήγαμε στον Πειραιά για να σκοράρουμε ένα γκολ και το κάναμε. Και ξέρουμε πως τα δικά μας λάθη τους έδωσαν τις ευκαιρίες τους. Θα χρησιμοποιήσουμε την θετική ενέργεια που έχουμε για να τα πάμε καλύτερα στην ρεβάνς».

Οσο για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Είμαστε ρεαλιστές. Ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι. Ατομικά και ως ομάδα. Ομως έχουμε ελπίδες και μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό». Ο Κεκ αναφέρθηκε και στο μπόνους των χρημάτων για να προσθέσει «Τα λεφτά όσα κι αν είναι δεν είναι προτεραιότητα για εμάς. Για εμάς προτεραιότητα είναι να πετύχουμε. Τα λεφτά είναι τεράστια πρόκληση αλλά το ποδόσφαιρο είναι μεγαλύτερο κίνητρο για εμάς»

Από την μεριά των ποδοσφαιριστών, ο Ζόραν Κβρζιτς, δήλωσε με τη σειρά του: «Περιμένουμε έναν δυνατό αντίπαλο. Θα είναι καλό να δώσουμε το 100%. Σίγουρα θα δημιουργήσουμε μερικές ευκαιρίες για γκολ και αν είμαστε καλοί στο τελείωμα των φάσεων, τότε σίγουρα θα έχουμε ελπίδες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags