Facebook Pixel "Τρελάθηκε" ο Ουζουνίδης με Ζέκα - Τι έκανε και τον... "φούντωσε" - Ψάχνει για διάδοχο - Ποια είναι τα ποσά
| 2017-08-22 13:30:00

"Τρελάθηκε" ο Ουζουνίδης με Ζέκα - Τι έκανε και τον... "φούντωσε" - Ψάχνει για διάδοχο - Ποια είναι τα ποσά

"Τρελάθηκε" ο Ουζουνίδης με Ζέκα - Τι έκανε και τον... "φούντωσε" - Ψάχνει για διάδοχο - Ποια είναι τα ποσά

Γιατί ο προπονητής του Παναθηναϊκού «βράζει» με την υπόθεση του αρχηγού - Τι έγινε στο παρασκήνιο και ποιες είναι τελευταίες εξελίξεις στο «καυτό» σήριαλ; Μόνο στο Sportdog.gr.

Μεγάλη αγωνία επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού σχετικά με το μέλλον του Κάρλος Ζέκα, καθώς ο Πορτογάλος άσος φαίνεται να πιέζει για να πάρει μεταγραφή στην Κοπεγχάγη, μιας και έχει στα χέρια του μια εξαιρετική πρόταση από τους Δανούς.

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog.gr, στον έμπειρο μέσο έχει προταθεί τριετές συμβόλαιο (ενδεχομένως να γίνει και τετραετές) με "καθαρές" απολαβές 800.000 ευρώ το χρόνο, συνολικές, δηλαδή, που φτάνουν τα 2,4 εκατ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή, στον Παναθηναϊκό έχει να λαμβάνειν για την επόμενη διετία 1,2 εκατ. ευρώ, με 600.000 ευρώ ετήσιες απολαβές. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, οι αποδοχές που θα έχει εξασφαλισμένες ο διεθνής άσος, αν πάρει μεταγραφή στην Κοπεγχάγη, θα είναι οι διπλάσιες, κάτι που, όπως είναι φυσικό, έχει... ιντριγκάρει ιδιαίτερα τον παίκτη.

Παράλληλα, οι Δανοί ετοιμάζονται να επανέλθουν με νέα, βελτιωμένη προσφορά, που θα φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ. Ένα ποσό, πάντως, που δε φαίνεται να ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό, αν και στην αρχική κρούση της Κοπεγχάγης, υπήρχε σκέψη στους Πράσινους να πωληθεί ο Πορτογάλος με αυτά τα χρήματα.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η Σετούμπαλ όντως έχει κρατήσει έναν ποσοστό μεταπώλησης, κάτι που σημαίνει πως το ποσό που προσφέρεται στους Πράσινους για τον Κάρλος Ζέκα δεν είναι "ατόφιο".

Γιατί είναι "τρελαμένος" ο Ουζουνίδης

Στο μεταξύ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δε θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο αρχηγός της ομάδας, καθώς θεωρεί πως αυτή τη χρονική στιγμή είναι δύσκολο να βρεθεί άξιος αντικαταστάτης.

Πάντως, ο τεχνικός του Τριφυλλιού δεν είναι ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά του παίκτη, μιας και βλέπει ότι πιέζει με κάθε τρόπο για να αποχωρήσει σε μια περίοδο κρίσιμη κι ενώ δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για να αναζητήσουν οι Πράσινοι τον διάδοχό του.

Από την άλλη, βέβαια, από χθες ο προπονητής του Παναθηναϊκού ψάχνεται για λύσεις στη θέση του Κάρλος Ζέκα, κάτι που φανερώνει πόσο πιθανό είναι, πια, να αποχωρήσει ο Πορτογάλος από την ομάδα.

Η συνιδιοκτησία με Ινσούα και ο Μουνιέ

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός αναμένεται σήμερα να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του Εμανουέλ Ινσούα. Το συμβόλαιο του παίκτη είναι στις 220.000 ευρώ, ενώ έχει να λαμβάνειν άλλα 200.000 από την Ουντινέζε. Για του χρόνου προβλέπεται αύξηση στις 300.000, με τους Ιταλούς να κρατούν το 40% των δικαιωμάτων του.

Όσον αφορά τα νέα σενάρια για τον Αντονί Μουνιέ, ο παίκτης στη ουσία είναι αυτός που επαναπροσέγγισε τους Πράσινους, μετά τις αρχικές επαφές που είχαν γίνει τον Ιούνιο, όταν το Τριφύλλι είχε απορρίψει την περίπτωσή του για οικονομικούς λόγους.

Πάντως, ακόμη στον Παναθηναϊκό δεν έχουν τη δυνατότητα να "χτυπήσουν" τον συγκεκριμένο παίκτη, εκτός κι αν αλλάξουν τα δεδομένα του μπάτζετ μετά από μια πιθανή πώληση, όπως αυτή του Κάρλος Ζέκα...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags