Facebook Pixel Γι' αυτό "λύσσαξε" ο Χάσι - Ποιους "έριξε στον κουβά" ο Μαρινάκης – Έρχονται πρωτοκλασάτες μεταγραφές!
Ποδόσφαιρο
| 2017-08-23 10:00:00

Γι' αυτό "λύσσαξε" ο Χάσι - Ποιους "έριξε στον κουβά" ο Μαρινάκης – Έρχονται πρωτοκλασάτες μεταγραφές!

Γι' αυτό "λύσσαξε" ο Χάσι - Ποιους "έριξε στον κουβά" ο Μαρινάκης – Έρχονται πρωτοκλασάτες μεταγραφές!

Ποια ήταν η μεγάλη δικαίωση του Κοσοβάρου και ποιο το φοβερό του επίτευγμα εκτός απ' την πρόκριση; Πώς ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ανέτρεψε τις προβλέψεις και τι ετοιμάζει;

Πρώτος… μάγκας επέστρεψε από την Κροατία ο Μπεσνίκ Χάσι, ο οποίος έφερε εις πέρας την αποστολή του και έκλεισε στόματα, διαψεύδοντας από πολύ νωρίς τις... Κασσάνδρες.

Με την «μπαγκέτα» του μαέστρου στα χέρια του από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την ομάδα, απέδειξε ότι στην επιλογή του υπήρχε πλάνο, πίστη και κυρίως, μια «προίκα» σημαντικών επιτυχιών, καθώς πρόκειται για έναν προπονητή που ξέρει πολύ καλά από καλοκαιρινά νοκ-άουτ ματς, αλλά και για έναν φιλόδοξο επαγγελματία και όχι κάποιον τυχοδιώκτη, αλεξιπτωτιστή.

Πρώτος ο Αρμάντο Ουσίγιος ξεχώρισε και πρότεινε τη λύση Χάσι για τον πάγκο του Ολυμπιακού, θεωρώντας τον ως τον ιδανικό άνθρωπο για να φέρει εις πέρας την επικίνδυνη αποστολή της πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Καθόλου τυχαία και μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού, ο Χάσι δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον Αργεντινό για τη συνεισφορά του στη μεγάλη φετινή επιτυχία των Ερυθρολεύκων.

Στον Ολυμπιακό πίνουν μέχρι σταγόνα το νέκταρ της ευτυχίας από την τεράστια σε σημασία και αξία επιτυχία της εισόδου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Μπεσνίκ Χάσι να έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις, τόσο για το χαρακτήρα όσο και για τις προπονητικές γνώσεις και θέσεις του.

Αλλωστε, μόνο ένας απολύτως αποφασισμένος και σίγουρος για τον εαυτό του προπονητής θα άφηνε εκτός 11άδας από τα δύο πιο κρίσιμα και καθοριστικά ματς της σεζόν τον σούπερ σταρ της ομάδας του, που στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι άλλος από τον Κώστα Φορτούνη.

Γι' αυτό... λύσσαξε για Οφόε και Ζιλέ

Ο Κοσοβάρος τόλμησε και κέρδισε, έχοντας 100% επιτυχημένες επιλογές και στις μεταγραφές τις οποίες εισηγήθηκε. Και το έκανε με θέρμη και αποφασιστικότητα, δείχνοντας τη σιγουριά του για την ποιότητα και την αξία των παικτών που πρότεινε. Οφόε και Ζιλέ ήρθαν στο Λιμάνι και έκαναν αμέσως τη διαφορά, αποδεικνύοντας μέσα στο γήπεδο γιατί ο Χάσι είχε... λυσσάξει να αποκτηθούν.

Και να ήταν μόνον αυτά; Ο Κοσοβάρος ήταν εκείνος που «έψησε» τον Ομάρ Ελαμπντελαουί να ξεχάσει το θέμα της μεταγραφής και μαζί να παλέψουν για να φτάσει η ερυθρόλευκη ομάδα ξανά στα αστέρια, ενώ εμπιστεύτηκε από το ξεκίνημα της σεζόν το 22χρονο αριστεροπόδαρο «λιονταράκι», με τις φτωχές παραστάσεις σε Εργοτέλη και ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Χάσι έστειλε άρον-άρον στο... σπίτι του τον έμπειρο αλλά «βαρύ», Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια και ανέδειξε σε πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Κούτρη, που έδειξε σαν έτοιμος από καιρό για να περιδιαβεί και τα σαλόνια μετά την περιήγησή του στα αλώνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ίσως, όμως, το μεγαλύτερο επίτευγμα του Χάσι να ήταν ότι πίστεψε και πόνταρε πολλά σε δύο «αποπαίδια» του Πάουλο Μπέντο, σε δύο παίκτες που κανείς μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο δεν είχε καταλάβει την αξία της απόκτησής τους από τον Ολυμπιακό...

Οι Μάρκο Μάριν και Αλεξίς Ρομαό «κλείνουν στόματα» με την απόδοσή τους το φετινό καλοκαίρι και στέλνουν ξεκάθαρα μηνύματα για το ότι πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Τους "έριξε στον κουβά" ο Μαρνάκης

Ο Μπεσνίκ Χάσι είναι, το δίχως άλλο, ο... γητευτής των προκρίσεων, είναι ο άνθρωπος που ήξερε τη δουλειά από τις προηγούμενες θητείες του σε Αντερλεχτ και Λέγκια, δικαιώνοντας στο 100% όσους πίστεψαν στην υποψηφιότητά του για τον ερυθρόλευκο πάγκο. Αποδείχτηκε ότι απολύτως δίκαια και «αξιοκρατικά» προσλήφθηκε, δικαιώνοντας και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος «έριξε στον κουβά» όλους εκείνους που με παρρησία και σιγουριά υποστήριζαν πως η απόκτηση των μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ θα τον απομάκρυνε από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό...

Τελείως αντίθετα, το «αφεντικό» των Πειραιωτών δεν σκέφτηκε το φετινό καλοκαίρι τα έξοδα, πίστεψε και πόνταρε στην πεντάδα των Ουσίγιος, Ενροτό, Ραμαντάνι, Χάσι και Κοβάσεβιτς, που χειρίστηκαν το κομμάτι των μεταγραφών και η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι σε θέση να μετράει τ' άστρα πάνω στο σεντόνι του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς και τα εκατομμύρια ευρώ που θα εισρεύσουν στο ταμείο της. 

Κάπως έτσι ήρθε η πρόκριση και δεν αποκλείεται να έρθουν ακόμα 2-3 πρωτοκλασάτοι παίκτες, στον πιο ορθολογικά «προγραμματισμένο» Ολυμπιακό... όλων των εποχών.   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags