Facebook Pixel Έτσι "κλείνει" του Ζέκα, βρήκε ο ΠΑΟ τον διάδοχό του – Απόφαση της ΠΑΕ για διπλό "μπαμ": στόπερ, εξτρέμ!
| 2017-08-23 12:15:00

Έτσι "κλείνει" του Ζέκα, βρήκε ο ΠΑΟ τον διάδοχό του – Απόφαση της ΠΑΕ για διπλό "μπαμ": στόπερ, εξτρέμ!

Έτσι "κλείνει" του Ζέκα, βρήκε ο ΠΑΟ τον διάδοχό του – Απόφαση της ΠΑΕ για διπλό "μπαμ": στόπερ, εξτρέμ!

Ποια τα τελευταία δεδομένα για την πώληση του Πορτογάλου μέσου - Τι έκανε στη χθεσινή προπόνηση - Διάβασε πώς στο «τριφύλλι» προετοιμάζονται για τις επόμενες κινήσεις τους.

Κρίσιμη θεωρείται η σημερινή μέρα για το μέλλον του Κάρλος Ζέκα, μιας και η Κοπεγχάγη αγωνίζεται απόψε στην έδρα της απέναντι στην Kαραμπάκ και διεκδικεί την πρόκρισή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (ήττα στο πρώτο ματς με 1-0).

Αν καταφέρει και περάσει, υπάρχει η εκτίμηση ότι θα ανεβάσει την προσφορά της στον Παναθηναϊκό για τον Πορτογάλο άσο και πως το deal θα κλείσει, μιας και οι Δανοί θα πλησιάσουν τις απαιτήσεις των Πράσινων, που αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Η Κοπεγχάγη, με τα υπάρχοντα δεδομένα, έχει διάθεση να φτάσει την προσφορά της μέχρι τα 2 εκατ. ευρώ, ωστόσο η ενδεχόμενη πρόκριση εκτιμάται ότι θα της επιτρέψει να πιάσει τα "θέλω" των Πράσινων.

Την ίδια στιγμή, η πρόταση των Δανών στον παίκτη είναι δεδομένη και δεν αλλάζει. Αφορά συμβόλαιο με αποδοχές 800.000 ευρώ το χρόνο, χωρίς να έχει προσδιοριστεί ακόμα η χρονική διάρκεια, κάτι που θα ξεκαθαρίσει από το ποσό που θα δοθεί τελικά στο Τριφύλλι για την αγορά του.

Από τη μεριά του, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο παίκτης πιέζει με κάθε τρόπο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ωστόσο χθες στην προπόνηση -και παρά το χαμό που έχει γίνει γύρω από το όνομά του- δεν έλεγε απολύτως τίποτα για το μέλλον του. Ήταν, πάντως, φανερά "μαγκωμένος" λόγω των εξελίξεων, κάτι που ενδεχομένως να τον επηρεάσει και αγωνιστικά, στον αυριανό αγώνα με την Μπιλμπάο.

Στο μεταξύ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει εντοπίσει ήδη τον παίκτη που προορίζει για αντικαταστάτη του Πορτογάλου. Ο Έλληνας τεχνικός έχει βρει τον διάδοχο του αρχηγού και σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η πώληση στην Κοπεγχάγη θα τρέξουν οι διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του.

Από την άλλη, είναι θέμα καθαρά της διοίκησης αν θα χρησιμοποιηθούν τα χρήματα από τον Κάρλος Ζέκα και για περαιτέρω ενίσχυση. Σε αυτό το ενδεχόμενο, αναμένεται να γίνουν δύο ακόμα κινήσεις. Ένας στόπερ κι ένας εξτρέμ, με τον κεντρικό αμυντικό να είναι η προτεραιότητα, αν και εφόσον αποφασιστεί να γίνει μία από τις δύο μεταγραφές.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags