Facebook Pixel Πρόεδρος Έστερσουντ: "Θα είμαστε καλύτεροι και θα κερδίσουμε"
| 2017-08-23 15:07:00

Πρόεδρος Έστερσουντ: "Θα είμαστε καλύτεροι και θα κερδίσουμε"

Πρόεδρος Έστερσουντ: "Θα είμαστε καλύτεροι και θα κερδίσουμε"

Ο Ντάνιελ Κίντμπεργκ, ισχυρός άνδρας της σουηδικής ομάδας, εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για νίκη – πρόκριση της ομάδας του στον αγώνα της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στο "Αθλητικό Metropolis 95,5 fm":

Για το παιχνίδι της Πέμπτης: «Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στη Θεσσαλονίκη, όμως, το αυριανό είναι διαφορετικό παιχνίδι. Θεωρώ ότι σε αυτό το παιχνίδι θα είμαστε εμείς καλύτεροι, καθώς έχουμε την αυτοπεποίθηση και το πλεονέκτημα της έδρας. Θα είμαστε καλύτερη ομάδα και θα κερδίσουμε».

Για το τι φοβάται περισσότερο από το αυριανό παιχνίδι: «Δεν φοβόμαστε τίποτα, έχουμε αυτοπεποίθηση και είμαστε αισιόδοξοι. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, είμαστε ατρόμητοι».

Για το αν θα είναι ο Ιβάν Σαββίδης στον αγώνα: «Τον περιμένουμε απόψε το βράδυ και αύριο θα παρακολουθήσει το παιχνίδι. Έχουμε κανονίσει απόψε ένα δείπνο, θα τον φιλοξενήσουμε πολύ καλά. Έχουμε κι οι δυο το ίδιο πάθος, είμαστε ποδοσφαιρόφιλοι, έχουμε ομάδες και θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για ποδόσφαιρο».

Για την παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι: «Είναι πολύ χαρούμενος που θα υποδεχθούμε τους φίλους του ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι θα έρθουν και από τη Γερμανία και από τη Σκανδιναβία. Είναι φανταστικοί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags