Facebook Pixel Σεβασμός στον Παναθηναϊκό από Θιγάντα! «Δεν θα έρθει για τουρισμό»
| 2017-08-23 21:32:00

Σεβασμός στον Παναθηναϊκό από Θιγάντα! «Δεν θα έρθει για τουρισμό»

Σεβασμός στον Παναθηναϊκό από Θιγάντα! «Δεν θα έρθει για τουρισμό»

Την εκτίμησή του στο «τριφύλλι» εξέφρασε ο προπονητής της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

«Δεν υπάρχει σιγουριά. Είδαμε χθες τι έγινε με τη Σεβίλλη. Ξέρουμε ότι αυτά τα ματς είναι όλα ή τίποτα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τα πόδια στην γη. Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα έρθει να θαυμάσει το γήπεδο», είπε χαρακτηριστικά ο Κούκο Θιγάντα.

Όσο για την εικόνα του πρώτου αγώνα, σχολίασε: «Σε γενικές γραμμές ξέρουμε ότι η Λα Λίγκα είναι πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από το ελληνικό και έχουμε σεβασμό για τον αντίπαλό μας. Τα πρώτα 60’ στη Λεωφόρο ήταν καλύτεροι από εμάς και ξέρουμε ότι στην Ευρώπη πάντα συναντάς μεγάλους αντιπάλους».

Σε ερώτηση για το ποιος θα αντικαταστήσει τον Ντε Μάρκος, απάντησε: «Έχω επιλέξει αλλά θα δείτε αύριο ποιος θα είναι».

Αναφορικά με τα συνεχόμενα παιχνίδια, απάντησε: «Ξέρουμε ότι το στρες μας επηρεάζει και η απόδοση που έχουν οι παίκτες δεν είναι πάντα ίδια. Είναι δύσκολο οι παίκτες να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλα τα ματς και αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε».

Ενώ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, είπε: «Από την πρώτη μέρα φάνηκε ότι έχουμε ενέργεια».

Αναφορικά με τις προσθήκες στον Παναθηναϊκό, σχολίασε: «Έχω μεγάλο σεβασμό για την ομάδα του Παναθηναϊκού. Είμαστε ενήμεροι για τις αλλαγές που έγιναν στην ομάδα, αλλά η βασική ιδέα της ομάδας είναι η ίδια καθώς είναι ίδιος ο προπονητής».

Όσο για τον Αντούριθ, πρόσθεσε: «Στόχος είναι να ακολουθήσει τέτοιο πρόγραμμα ώστε να είναι σε καλή κατάσταση σε όλη τη διάρκεια της σεζόν».

Τέλος, για το πώς περιμένει τον Παναθηναϊκό, είπε: «Γνωρίζουμε πως ο Παναθηναϊκός ήρθε να διεκδικήσει τις πιθανότητες του για την πρόκριση, εμείς όμως στην έδρα μας μπορούμε να κάνουμε πολύ καλά πράγματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags