Facebook Pixel "Καυτές" εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Ο "φευγάτος", ο "κλεισμένος" και οι φήμες για Ομάρ - Φιγκέιρας!
| 2017-08-23 22:58:00

"Καυτές" εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Ο "φευγάτος", ο "κλεισμένος" και οι φήμες για Ομάρ - Φιγκέιρας!

"Καυτές" εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Ο "φευγάτος", ο "κλεισμένος" και οι φήμες για Ομάρ - Φιγκέιρας!

H αποκάλυψη του Χάσι για επικείμενη πώληση, φούντωσε τα σενάρια. Τι συμβαίνει στου Ρέντη και ποια είναι η μεταγραφή που βρίσκεται προ των πυλών; Διαβάστε στο SportDog.gr

Ο Ολυμπιακός πέτυχε τον πρώτο μεγάλο στόχο της σεζόν, που ήταν η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, στον σύλλογο επικρατεί ενθουσιασμός για την πρόκριση και τα φώτα έπεσαν πάνω στον Μπέσνικ Χάσι, για τη δουλειά του οποίου υπάρχει ιδιαίτερη ικανοποίηση μέχρι στιγμής.

Ο Κοσοβάρος τεχνικός έκανε δηλώσεις μετά τη δεύτερη νίκη επί της Ριέκα, στις οποίες την… παράσταση έκλεψαν οι ατάκες του για τις μεταγραφές και το «ευχαριστώ» που επεφύλασσε στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Ρέτσος καθορίζει τις μεταγραφές

Ο 45χρονος προπονητής εμφανίστηκε εξαιρετικά μετρημένος σε ένα τέτοιο φλέγον ζήτημα, καθώς δεν ζήτησε νέες προσθήκες, παρά μόνο εξέφρασε την ευχή του η ομάδα να παραμείνει ως έχει και να μην υπάρξουν αποχωρήσεις. Άλλωστε, ο Χάσι δεν ξεχνά ότι έχει στη διάθεσή του ένα ρόστερ 32 παικτών, ενώ το φετινό καλοκαίρι τού έγιναν όλα τα μεταγραφικά χατήρια.

Ουσιαστικά, ο Κοσοβάρος «φωτογράφισε» με τα λεγόμενά του το γεγονός ότι μεταγραφή θα γίνει μόνο εάν πωληθεί ο Ρέτσος, το ζήτημά του οποίου δεν έχει ξεκαθαρίσει και τίποτα δεν αποκλείεται όσο υπάρχει η προοπτική να «σκάσει» πρόταση πολλών εκατομμυρίων. Το παραδέχθηκε έμμεσα ο Χάσι τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «Είναι πιθανό να χάσουμε κάποιον παίκτη, γιατί αν έρθει ένα κλαμπ με πολλά λεφτά δεν θα θυμώσουμε γιατί ξέρουμε ότι ο Πρόεδρος θα τον αντικαταστήσει. Ελπίζουμε η ομάδα μας να μείνει όπως είναι γιατί είναι πολύ καλή».

«Κλεισμένος» ο Τζούρτζεβιτς

Μοναδική εξαίρεση στη δήλωση του Κοσοβάρου ότι οι μεταγραφές τελείωσαν αποτελεί ο Ούρος Τζούρτζεβιτς.Μπορεί η απόκτηση του επιθετικού της Παρτιζάν να μην έχει επισημοποιηθεί, όμως ουσιαστικά είναι «κλεισμένος» και είναι στο χέρι του Ολυμπιακού το αν θα τον ντύσει στα ερυθρόλευκα ή όχι.


Η φημολογία για Ομάρ και Φιγκέιρας

Κατά τα άλλα, δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί και τη Στουτγκάρδη πάρα τα όσα γράφονται. Αντιθέτως, το σενάριο περί ενδιαφέροντος της Μπούρσασπορ για τον Ντιόγκο Φιγκέιρας είναι υπαρκτό, αλλά ο Πορτογάλος δεν φαίνεται πλέον να έχει διάθεση να φύγει, αφού βλέπει ότι μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις μια θέση στη βασική ενδεκάδα, ειδικά μετά την αλλαγή του στη θέση του Κούτρη στο ματς με τη Ριέκα.


Έρχεται «καυτό» δεκαήμερο

Πολύ εύστοχα ο Χάσι έκανε λόγο για… καρδιοχτύπι μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, υπό το φόβο του να χάσει κάποιον βασικό παίκτη του. Κάτι ξέρει ο Κοσοβάρος, καθώς φαίνεται ότι οι τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου θα είναι ιδιαίτερα έντονες για τον Ολυμπιακό, κυρίως όσον αφορά σε θέματα πιθανών πωλήσεων (εφόσον έρθουν ικανοποιητικές προτάσεις) και των επερχόμενων αντικαταστάσεων που θα απαιτηθούν υπό την πίεση του χρόνου.

Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει… συνήθεια για τους πρωταθλητές το να προβαίνουν σε πωλήσεις βασικών ποδοσφαιριστών στα τέλη Αυγούστου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags