Facebook Pixel Απίστευτη γκαντεμιά για Λεκαβίτσιους! Πώς τραυματίστηκε και πότε θα επιστρέψει στα παρκέ
| 2017-08-24 00:45:00

Απίστευτη γκαντεμιά για Λεκαβίτσιους! Πώς τραυματίστηκε και πότε θα επιστρέψει στα παρκέ

Απίστευτη γκαντεμιά για Λεκαβίτσιους! Πώς τραυματίστηκε και πότε θα επιστρέψει στα παρκέ

Ο νέος άσος του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο φιλικό της Λιθουανίας με την Ισλανδία, αλλά όχι την ώρα του αγώνα.

Απίστευτα άτυχος ήταν ο Λούκας Λεκαβίτσιους, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες των ΜΜΕ της Λιθουανίας, θα χρειαστεί να μείνει για πολύ καιρό εκτός δράσης.

Ο Λεκαβίτσιους τραυματίστηκε στο φιλικό της Λιθουανίας με την Ισλανδία, αλλά όχι την ώρα του αγώνα. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι του την ώρα που πήγε να κάνει την επαναφορά, σταμάτησε και ζήτησε αμέσως αλλαγή.

Αν και οι περισσότεροι πίστευαν αρχικά πως έχει κάποιο πρόβλημα στον αστράγαλο και ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό, ο Λεκαβίτσιους μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, που έδειξε πως υπέστη κάταγμα στο μετατάρσιο!

Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει σίγουρα το Ευρωμπάσκετ και την προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Από εκεί και πέρα, και στο Τριφύλλι περιμένουν πλέον τις αυριανές εξετάσεις του, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να λείψει από τα παρκέ ίσως και περισσότερο από 4 μήνες…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags