Facebook Pixel Απίστευτος Ζέκα: Τι έλεγε σε συμπαίκτες του για τον ΠΑΟ- Ποιον φέρνει ο Ουζουνίδης για αντικαταστάτη;
| 2017-08-24 11:00:00

Απίστευτος Ζέκα: Τι έλεγε σε συμπαίκτες του για τον ΠΑΟ- Ποιον φέρνει ο Ουζουνίδης για αντικαταστάτη;

Απίστευτος Ζέκα: Τι έλεγε σε συμπαίκτες του για τον ΠΑΟ- Ποιον φέρνει ο Ουζουνίδης για αντικαταστάτη;

Ποια είναι τα τελευταία δεδομένα στην υπόθεση του Πορτογάλου, ποια είναι η στάση του παίκτη στην προπόνηση και τι ισχύει πραγματικά με τον διάδοχο - Μόνο στο Sportdog.gr.

Η αγωνία στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού για το μέλλον του Κάρλος Ζέκα παραμένει, καθώς χθες δε σημειώθηκε καμία ουσιαστική εξέλιξη, παρότι η πλευρά του ποδοσφαιριστή πίστευε πως μέχρι το βράδυ θα είχε ολοκληρωθεί το deal με την Κοπεγχάγη.

Δεν αποκλείεται να έπαιξε ρόλο ο αποκλεισμός των Δανών από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, αν και οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι η υπόθεση έχει "κολλήσει" περισσότερο λόγω της στάσης του παίκτη, ο οποίος δεν έχει πάρει ακόμα την οριστική απόφαση να αποχωρήσει από την Ελλάδα και τους Πράσινους.

Μάλιστα, αυτό ήταν κάτι που έλεγε και χθες στους συμπαίκτες του, ότι, δηλαδή, ακόμα το σκέφτεται και πως δεν είναι σίγουρος γι' αυτό το βήμα στην καριέρα του!

Στην πραγματικότητα, ο Πορτογάλος άσος περιμένει τον Παναθηναϊκό να του προτείνει νέο συμβόλαιο με καλύτερες απολαβές, αναγνωρίζοντας έτσι την πολυετή προσφορά του, ωστόσο οι Πράσινοι δε δείχνουν αυτή τη διάθεση.

Απεναντίας, αναμένουν τους Δανούς να καταθέσουν την τελική προσφορά για την αγορά του παίκτη που θα καλύπτει τις απαιτήσεις τους, δηλαδή τα 2,5 εκατ. ευρώ. Αν συμβεί αυτό, τότε η μεταγραφή θα κλείσει και ο παίκτης, με πικρία προφανώς, θα αποχωρήσει από το Τριφύλλι.

Ο άγνωστος "εκλεκτός" και ο Μουνιέ

Την ίδια στιγμή, ο Παναθηναϊκός έχει ετοιμάσει τη διάδοχη κατάσταση και, όπως σας γράφαμε και χθες, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει έτοιμη τη λίστα με τους παίκτες που μπορούν να αντικαταστήσουν τον Κάρλος Ζέκα.

Μέσα στους υποψήφιους στόχος βρίσκεται και ο Βραζιλιάνος άσος της Αταλάντα, Ζοάο Σμιντ, ωστόσο δεν αποτελεί προτεραιότητα για τους κόουτς του Τριφυλλιού. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, υπάρχει άλλη περίπτωση (που δεν έχει διαρρεύσει) στις πρώτες προτιμήσεις του Έλληνα τεχνικού.

Όσο για τον Αντονί Μουνιέ, το έγκυρο ραδιόφωνο του Μανακό, RMC, μετέδωσε χθες ότι ο παίκτης θα πάει είτε στη Φενέρμπαχτσέ, είτε στη Μαρσέιγ, κάτι που αποδεικνύει ότι στην πραγματικότητα ποτέ ο Παναθηναϊκός δεν ασχολήθηκε ξανά με την περίπτωσή του, αλλά το θέμα ανακαίνισε για επικοινωνιακούς λόγους ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags