Facebook Pixel Αποκάλυψη Αραούχο για ΑΕΚ και την επικοινωνία με Μελισσανίδη!
| 2017-08-24 13:57:00

Αποκάλυψη Αραούχο για ΑΕΚ και την επικοινωνία με Μελισσανίδη!

Αποκάλυψη Αραούχο για ΑΕΚ και την επικοινωνία με Μελισσανίδη!

Και ο ίδιος κρατάει "ζεστό" το ενδεχόμενο επιστροφής του...

Ο επιθετικός της Λας Πάλμας ήταν αποκαλυπτικός σε συνέντευξή του όσον αφορά τα σχέδιά του, ανακοίνωσε ότι μιλάει στο τηλέφωνο με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και ότι έχει πάντα 7 βαλίτσες έτοιμες, με πράγματα, για να μπορεί ανά πάσα στιγμή να είναι έτοιμος για πιθανή μεταγραφή!

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Πράγματι, φαινόταν σχεδόν αδύνατο να παίξω και πάλι με τη Λας Πάλμας μετά τη μετακίνηση μου στην ΑΕΚ. Η προσαρμογή μου στην Ελλάδα ήταν πολύ γρήγορη. Στο πρώτο παιχνίδι πέτυχα δύο γκολ. Κατάφερα να αναπτυχθώ πολύ εκεί και με κάθε τρόπο και αυτό μου έδωσε την ευκαιρία να μπορώ να επιστρέψω. Με αυτή την έννοια, είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος από τη δουλειά που έκανα τελευταία. Στην Ελλάδα είχα μια ηρεμία που εδώ σχεδόν χάθηκε. Και αυτή η ηρεμία με έκανε να σκεφτώ, να δούμε τα πράγματα που είχα, τα πράγματα που είχα χάσει, τα πράγματα επίσης, ήθελα για την καριέρα μου, για το μέλλον μου. Τώρα έχω έρθει με μια άλλη νοοτροπία. Πιο ώριμος, ισχυρότερος», είπε αρχικά.

Ο Αραούχο είχε μόνο καλά λόγια να πει για την Ελλάδα. «Ήταν μια γενική αλλαγή και ήρθε εξαιρετικά. Πήρα τους φίλους μου να με συνοδεύσουν και όλα πήγαν πολύ καλά. Ήμουν ήρεμος. Επίσης, με βοήθησε πολύ ότι το χόμπι στην Ελλάδα είναι πολύ σεβαστό. Τις ημέρες του αγώνα σας περιμένουν διακόσια άτομα και θα πρέπει να βγάλουμε φωτογραφίες με όλους. Αλλά έξω από το ποδόσφαιρο, δεν σε ενοχλούν καθόλου, μπορείς να κάνεις μια κανονική ζωή. Σε πέντε μήνες ήμουν στην Ελλάδα και δεν έβγαζα περισσότερες από πέντε ή έξι φωτογραφίες όταν ήμουν για μια βόλτα με την οικογένεια στο δρόμο ή σε ένα εμπορικό κέντρο. Αυτό μου έδωσε την ηρεμία που θέλησα να επικεντρωθώ εξ ολοκλήρου στο έργο μου μέσα στο γήπεδο. Είναι αλήθεια ότι όταν επέστρεψα ήμουν πολύ ανήσυχος για να επιστρέψω στην Ελλάδα και την ΑΕΚ επειδή η λέσχη είχε εισέλθει στο Champions League και ήταν ένα πολύ καλό κίνητρο. Αλλά όταν μπήκα στην ομάδα, με έκαναν να αισθάνομαι πολύ καλά, ξαναβρήκα ρυθμό εδώ,. Ανακάλυψα όμορφα συναισθήματα εδώ. Την περασμένη σεζόν, που βρισκόμουν στην ΑΕΚ, επέστρεψα στο νησί και αισθάνθηκα πολύ παράξενα, πολύ έξω από το σύλλογο. Δεν ήταν ευχάριστο και αυτό με ώθησε, πιθανώς, να θέλω να ψάξω για μια έξοδο στις αρχές του καλοκαιριού. Αλλά τώρα είμαι πολύ εστιασμένος. Τόσο πολύ που θέλω να κάνω έναν σημαντικό στόχο και πάλι με αυτό τη φανέλα. Είχα την τύχη να βαθμολογήσω την προώθηση στην πρώτη θέση το έτος 2015 και ελπίζω ότι αυτή τη σεζόν θα κάνει αυτή που μας δίνει την ευκαιρία για να μπορέσουμε να παίξουμε ευρωπαϊκούς αγώνες».

«Φυσικά είναι κάτι που σκέφτομαι. Σε είκοσι αγώνες στην Ελλάδα σημείωσα εννέα γκολ και έκανα έξι ασίστ. Ίσως το πρωτάθλημα εκεί δεν έχει το επίπεδο που έχει το ισπανικό, αλλά είναι ένα ισχυρό και πολύ έντονο ποδόσφαιρο. Και όλα πήγαν πολύ καλά για μένα. Τόσο πολύ ώστε ο πρόεδρος της ΑΕΚ μέχρι χθες μου τηλεφώνησε για να μου πει, ότι πρέπει να επιστρέψω εκεί και ό,τι πρέπει να ψάξω για να λύσω τα πάντα με τη Λας Πάλμας.  Όλα μπορούν να αλλάξουν πολύ. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Ποτέ δεν ξέρεις πότε βρίσκεσαι σε ένα μέρος επειδή, από στιγμή σε στιγμή, όλα μπορούν να πάνε από το ένα μέρος στο άλλο. Στην περίπτωσή μου, είμαι άνετος εδώ, αλλά ξαφνικά, έρχεται ένας άλλος επιθετικός που του αρέσει περισσότερο ο προπονητής ή ο ίδιος δεν έχω τη θέση του και τυχαίνει να είναι μια τρίτη επιλογή για τη θέση. Θα σου πω ένα μυστικό: από τότε που ήρθα, έχω ακόμα επτά βαλίτσες στο γκαράζ μου. Το έκανα σε περίπτωση που μου είπαν ότι δεν θα με πήραν υπόψη ή αν τελικά έφυγα ξανά από την ΑΕΚ» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags