Facebook Pixel Αποκλεισμός ντροπή για ΠΑΟΚ στη Σουηδία (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-08-24 21:53:00

Αποκλεισμός ντροπή για ΠΑΟΚ στη Σουηδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκλεισμός ντροπή για ΠΑΟΚ στη Σουηδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δικέφαλος δέχθηκε δυο γκολ σε έξι λεπτά, έχασε 2-0 από την Έστερσουντ και γνώρισε ταπεινωτικό αποκλεισμό! Απίθανη ευκαιρία χάθηκε στο 94'!

Έτσι παρατάχθηκε

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρέταξε τον ΠΑΟΚ με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Ρέι, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Κρέσπο και Βαρέλα, με τον Μάτος να καλύπτει τη δεξιά πλευρά της άμυνας και τον Λέοβατς την αριστερή. Στον άξονα έπαιξαν οι Τσίμιροτ και Σάκχοφ, έχοντας μπροστά τους Μπίσεσβαρ, δεξιά τον Κάμπος και αριστερά τον Μακ. Στην κορυφή της επίθεσης κινήθηκε ο Πρίγιοβιτς.

Σε παθητικό ρόλο, κράτησε το μηδέν

Σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ δεν έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του στο επιθετικό κομμάτι, αφού προτίμησε να δώσει χώρο στους Σουηδούς και να τους περιμένει στο δικό του μισό. Η Έστερσουντ είχε την υπεροχή και την συντριπτική κατοχή της μπάλας σε όλο το πρώτο μέρος, ωστόσο ήταν εμφανής η αδυναμία της να απειλήσει σοβαρά την εστία του Ρέι.

Παρά το γεγονός ότι η μπάλα γυρνούσε συνεχώς γύρω από την περιοχή του και οι Σουηδοί επιχείρησαν ουκ ολίγα γεμίσματα, επί της ουσίας η άμυνα του ΠΑΟΚ δεν προβληματίστηκαν ιδιαίτερα και επενέβησαν όποτε χρειάστηκε, με κυριότερη στιγμή αυτή του 44ου λεπτού, όταν ο δραστήριος Αγιές μπήκε στην περιοχή και γύρισε επικίνδυνα, αλλά ο Ρέι απομάκρυνε ψύχραιμα.

Από την πλευρά, ο Δικέφαλος ήταν αυτός που είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους στο 20’. Ο Μάτος πέρασε ωραία κάθετη για τον Μπίσεσβαρ, αυτός γύρισε για τον Κάμπος, που όμως δεν έπιασε καλά το σουτ από το ύψος του πέναλτι και αστόχησε.

Δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του

Η Έστερσουντ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και έχασε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Χόπκατ στο 52’. Παρ’ όλα αυτά, ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε και θα μπορούσε να έχει πετύχει το εκτός έδρας γκολ που θα τελείωνε την πρόκριση. Στο 59’ ο Κάμπος βρήκε τον Λέοβατς, αυτός σούταρε δυνατά από πλάγια θέση, αλλά ο Κεϊτά απέκρουσε, ενώ στο 62’ ο Κάμπος μπήκε στην περιοχή με φοβερή ατομική ενέργεια, όμως έχασε το κοντρόλ την κρίσιμη στιγμή.

Καταστροφή μέσα έξι λεπτά!

Από το πουθενά ο ΠΑΟΚ διέλυσε όσα έχτιζε μέχρι το 71ο λεπτό, καθώς δέχθηκε δυο γκολ!

Στο 71’ ο Έντουαρντς έπιασε το σουτ, ο Γκόντος μπήκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα με προβολή. Ο σκόρερ ενδέχεται να ήταν σε θέση οφσάιντ, γεγονός που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες του ΠΑΟΚ, ωστόσο κανένα από τα ριπλέι της τηλεοπτικής μετάδοσης δεν ήταν διαφωτιστικό για να καταλάβει κανείς ξεκάθαρα εάν το γκολ έπρεπε να μετρήσει ή όχι!

Ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που «έσπασε» τις καρδιές των φίλων του ΠΑΟΚ λίγο αργότερα. Στο 77’ οι αμυντικοί του Δικεφάλου άφησαν… ολομόναχο τον Γκόντος λίγο έξω από την περιοχή, αυτός έπιασε ένα ωραίο δεξί σουτ και νίκησε τον Ρέι για το 2-0 που έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην Έστερσουντ!

Τεράστια ευκαιρία στην εκπνοή!

Ο ΠΑΟΚ είχε μια απίθανη ευκαιρία στο 94’ για να πετύχει το γκολ που θα του έδινε την πρόκριση. Από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, ο Πρίγιοβιτς πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Μάτος πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και μέσα στην αναμπουμπούλα έστειλε την μπάλα άουτ εξ’ επαφής!

ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ (Γκράχαμ Πότερ): Κεϊτά, Πέτερσον, Παπαγιαννόπουλος, Χόπκατ, Άιες, Έντουαρτς, Σόμι (60' Σεμά), Μπασιρού, Νούρι, Μουκίμπι (67' Γουίντγκριν), Γκόντος.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Σάκχοφ, Τσίμιροτ (81' Κουλούρης), Μπίσεσβαρ (60' Ενρίκε), Μακ (86' Λημνιός), Τζάλμα, Πρίγιοβιτς.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags