Facebook Pixel Στο φουλ οι μηχανές στη Φιλαδέλφεια! Προχωρά η αντιστήριξη (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-08-25 16:54:00

Στο φουλ οι μηχανές στη Φιλαδέλφεια! Προχωρά η αντιστήριξη (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο φουλ οι μηχανές στη Φιλαδέλφεια! Προχωρά η αντιστήριξη (ΒΙΝΤΕΟ)

Έπιασαν δουλειά στο μαξιμουμ την Παρασκευή οι μηχανές μία μέρα μετά την ιστορική πρόκριση της ΑΕΚ επί της Μπριζ.

Τα μηχανήματα πήραν φωτιά στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου η έκταση συνεχίζεται να βυθίζεται με στόχο να φτάσει τα 8 μέτρα βάθος.

Όπως διαβάζουμε στο aek-live.gr, τα τρυπάνια συνεχίζουν να δημιουργούν τρύπες στην πλευρά της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου, εκεί όπου σε λίγους μήνες θα πρέπει να έχει ξεκινήσει και η υπογειοποίηση παράλληλα με το έργο της ανέγερσης της «Αγιά Σοφιάς». Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, το μεγάλο κομπρεσέρ αρχίζει και σπάει την αντιστήριξη που είχε γίνει το 2003, στη μεριά της οδού Φωκών για το γήπεδο που είχε προγραμματιστεί να χτιστεί τότε, αλλά η πραγματοποίησή του σταμάτησε μετά την καταγγελία των 131 στο ΣτΕ. Στη θέση των παλαιών κολώνων θα γίνουν νέα αντιστηρικτικά έργα, τα οποία θα είναι προσαρμοσμένα στο νέο πλάνο του γηπέδου.

Παράλληλα στη βορεινή πλευρά του γηπέδου, στο σημείο που δέσποζε το κλειστό «Γιώργος Μόσχος» ξεκίνησε το δέσιμο της βάσης των σκελετών πάνω στην οποία θα δημιουργηθούν οι κολώνες της αντιστήριξης. Η διαδικασία προϋποθέτει τοποθέτηση των μεταλλικών πλεγμάτων στο βάθος που ανοίχτηκαν οι τρύπες και στη συνέχεια η έκχυσις μπετόν. Οπότε δεν αποκλείεται σε μερικές ημέρες να δούμε μπετονιέρες στη Νέα Φιλαδέλφεια.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags