Facebook Pixel Άγριο "κράξιμο" του Μπουφόν για το "instant replay"
| 2017-08-27 13:37:00

Άγριο "κράξιμο" του Μπουφόν για το "instant replay"

Άγριο "κράξιμο" του Μπουφόν για το "instant replay"

H συχνή χρήση του VAR στο χτεσινό ματς της Γιουβέντους με την Τζένοα εξαγρίωσε τον πορτιέρε της Γιουβέντους που έκανε λόγο για... πόλο!

Η Τζένοα ζήτησε πέναλτι στο 4'40" του αγώνα με τη Γιουβέντους και τελικά δικαιώθηκε μέσω VAR. Η παράβαση εκτελέστηκε στο 6'45" και το σκορ έγινε 2-0 υπέρ της. Αντίστοιχα στο 44'48" υπήρξε υποψία για πέναλτι υπέρ της "γηραιάς κυρίας". Το VAR τη δικαίωσε και το 2-2 ήρθε στο 48'01".

Ωστόσο, η χρήση του βίντεο που διέκοψε τον αγώνα στο πρώτο μέρος για πάνω από πέντε λεπτά, έφερε αντιδράσεις με τον Μπουφόν να τάσσεται αναφανδόν κατά του VAR!

"Μας είπαν ότι το VAR θα χρησιμοποιείται σε περιστατικά όπου υπάρχουν ξεκάθαρα λάθη, αλλά τώρα ελέγχουν σε ριπλέι αν πατήθηκε ένα δάκτυλο ποδοσφαιριστή ή αν κάποιον τον ακούμπησαν στο αυτί.

Αυτό δεν είναι πια ποδόσφαιρο. Μετατρέπεται σε πόλο. Είναι πολύ άσχημο! Στο ποδόσφαιρο δεν είναι κάθε επαφή πέναλτι. Δεν γίνεται να σταματάς κάθε τρία λεπτά το παιχνίδι.

Καθυστερεί τόσο πολύ. Δεν πανηγύρισα το γκολ στο πέναλτι γιατί πέρασαν έξι ολόκληρα λεπτά. Και μιλάω ως παίκτης ομάδας που επιτίθεται συνέχεια και είναι συχνά μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Πέρσι πήραμε τρία πέναλτι, αλλά αν συνεχιστεί αυτό φέτος, θα πάρουμε 55! Και; Με ευχαριστεί αυτό ως παίκτη της Γιουβέντους αλλά καταστρέφει τον παράγοντα ψυχαγωγία από το ποδόσφαιρο", ανέφερε χαρακτηριστικά ο "Τζίτζι" μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags