Facebook Pixel Σκάει το μεγάλο "μπαμ" στην επίθεση της Ένωσης - Η Τσέλσι, ο κορυφαίος στόχος και οι δύο εναλλακτικές!
| 2017-08-27 23:59:00

Σκάει το μεγάλο "μπαμ" στην επίθεση της Ένωσης - Η Τσέλσι, ο κορυφαίος στόχος και οι δύο εναλλακτικές!

Σκάει το μεγάλο "μπαμ" στην επίθεση της Ένωσης - Η Τσέλσι, ο κορυφαίος στόχος και οι δύο εναλλακτικές!

Τρέχουν οι εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του φορ στην ΑΕΚ. Ποια είναι τα τελευταία δεδομένα για τον παίκτη που φάνηκε και απόψε ότι έχει άμεση ανάγκη ο Μανόλο Χιμένεθ;

Η "λευκή"ισοπαλία στα Γιάννινα και οι δύο βαθμοί που χάθηκαν πολύ νωρίς στην κούρσα του πρωταθλήματος, έδειξαν και πάλι το πρόβλημα που υπάρχει στην ΑΕΚ στην κορυφή της επίθεσης.

Η Ένωση δημιούργησε φάσεις, πάτησε στην αντίπαλη περιοχή, όμως δεν είχε την τελική φάση, καθώς ο Λιβάγια δεν μπορεί να είναι ο φουνταριστός.

Γι' αυτό λοιπόν πλέον, η διοίκηση έχει την… υποχρέωση να φουλάρει στο φινάλε των μεταγραφών για τη μεγάλη κίνηση του φορ. Φυσικά, στην κορυφή της λίστας είναι ο Αραούχο, ο οποίος τους ξέρει και τον ξέρουν καλά και ο οποίος μπορεί να κάνει την διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η Λας Πάλμας μπορεί ακόμα να... παίζει παιχνίδια, με στόχο να κερδίσει ό,τι καλύτερο μπορεί από οικονομικής πλευράς, ωστόσο με δεδομένο ότι δεν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση για τον Αργεντινό, η ΑΕΚ παραμένει το φαβορί.

Μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής προέκυψε και μία είδηση που μάλλον "βοηθάει" την Ένωση να κλείσει το deal. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός δημοσιογράφος Λίτο Χιμένεθ, τόνισε πως ο Λοΐκ Ρεμί ήρθε σε συμφωνία με την Τσέλσι για να λύσει το συμβόλαιο του και πλέον αν υπάρξει χρυσή τομή με τη Λας Πάλμας για τις απολαβές του, θα μετακομίσει άμεσα στην Ισπανία. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα των Καναρίων θα έχει αποκτήσει έναν ακόμα επιθετικό και ο Σέρχιο Αραούχο θα μπορεί να αποχωρήσει, αφού θα… περισσεύει.

Η ΑΕΚ θα περιμένει, λοιπόν, την εξέλιξη και αυτής της ιστορίας, ωστόσο επειδή ο χρόνος πιέζει, θέλει να υπάρξει μία οριστική απάντηση το συντομότερο. Άλλωστε, οι Κιτρινόμαυροι δεν έχουν πλέον μόνο τον Αραούχο στη μεταγραφική τους λίστα.

Το τελευταίο διάστημα "δουλεύουν" κι άλλες περιπτώσεις παράλληλα, καθώς σε περίπτωση που "στραβώσει" το θέμα με τον άσο της Λας Πάλμας, θέλουν να έχουν έτοιμη τη λύση, αφού απομένουν λίγες ημέρες μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου (31/8). Εκτός, λοιπόν, από τον Αραούχο, στην ΑΕΚ έχουν "τρέξει" δύο ακόμη περιπτώσεις και τις έχουν stand by, με ενημέρωση πως αν είναι, θα προχωρήσουν από Τρίτη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags