Facebook Pixel Έτσι την... πάτησε η Ρεάλ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-08-28 07:42:00

Έτσι την... πάτησε η Ρεάλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτσι την... πάτησε η Ρεάλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κριστιάνο απόντος, λόγω της γνωστής τιμωρίας, η "βασίλισσα" πέταξε βαθμούς στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" μένοντας στο 2-2 με τη Βαλένθια. Μοιραίος ο Μπενζεμά.

Μπορεί ο Ασένσιο να έβαλε μπροστά την Ρεάλ στο σκορ στο 10΄ με ένα υπέροχο γκολ, όταν με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά η συνέχεια δεν θα ήταν ανάλογη για τους πρωταθλητές.

Η Βαλένθια στάθηκε πολύ καλά και μάλιστα στο 18΄ ισοφάρισε με τον Σολέρ, μετά από εξαιρετική ανάπτυξη των φιλοξενούμενων από τα αριστερά. Η Ρεάλ έχασε ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα πριν φύγει το ημίχρονο, με τον Μπενζεμά να είναι άστοχος στις προσπάθειές του.

Στην επανάληψη οι Μαδριλένοι ξεκίνησαν δυνατά, το γκολ ωστόσο ήρθε από την Βαλένθια. Στο 77΄ οι «νυχτερίδες» πήραν το προβάδισμα με 1-2, όταν ο Κοντογκμπιά έστειλε την μπάλα στην γωνία της εστίας του Νάβας βάζοντας την Ρεάλ με την πλάτη στον τοίχο.

Ο Ασένσιο πέντε λεπτά αργότερα με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 2-2, δίνοντας την ευκαιρία στην «βασίλισσα» να διεκδικήσει τη νίκη στα τελευταία λεπτά.

Ο Μπενζεμά όμως ήταν ο μοιραίος. Αρχικά έχασε μοναδική ευκαιρία στο 87΄ στέλνοντας με πλασέ την μπάλα άουτ, ένω στο 92΄ η κεφαλιά του κατέληξε στο δοκάρι μετά και την επέμβαση του Νέτο.

Έτσι η Ρεάλ έμεινε στο 2-2 και γνώρισε την πρώτη της απώλεια βαθμών μετά από δύο αγωνιστικές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags