Facebook Pixel Τρομερό ξέσπασμα κατά του Γιώργου Αγγελόπουλου: «Μας αγνόησε, μας πίκρανε…» (ΦΩΤΟ)
Life
| 2017-08-28 17:57:00

Τρομερό ξέσπασμα κατά του Γιώργου Αγγελόπουλου: «Μας αγνόησε, μας πίκρανε…» (ΦΩΤΟ)

Τρομερό ξέσπασμα κατά του Γιώργου Αγγελόπουλου: «Μας αγνόησε, μας πίκρανε…» (ΦΩΤΟ)

Βγήκαν τα… μαχαίρια μεταξύ των «φαν» του νικητή του Survivor; Για ποιο λόγο όμως έχουν παράπονα από τον ίδιο και γιατί τον κατηγορούν;

Μοιάζει με… τρολάρισμα, αλλά μάλλον δεν είναι! Σελίδα «φαν» του Γιώργου Αγγελόπουλου (σ.σ. “giorgosaggelopoulos_fans” ) ανακοίνωσε ότι σταματάει να τον στηρίζει, καθώς τους πίκρανε με τη μη ανταπόκρισή του και την απόφασή του να δώσει το… χρίσμα του σε άλλη σελίδα!!!

Ιδού:

«Το τελευταίο διάστημα, όμως, γινόμαστε λήπτριες μίας συμπεριφοράς (όχι εκ μέρους σας…!) που δεν θεωρούμε ότι τιμά τη δουλειά τόσων μηνών, αλλά κυρίως εσάς, διότι εσείς αποτελέσατε τη σάρκα και τα οστά αυτής της σελίδας. Η δουλειά όλων μας, η δική σας και η δική μας, παραμένει στα αζήτητα!

Αναγνωρίζουμε το δικαίωμα του Γιώργου να διαβάζει και να αναγνωρίζει τη δουλειά οποιασδήποτε σελίδας έχει δημιουργηθεί για τον ίδιο αν και αυτό δεν συνέβη και στην περίπτωση αυτής της σελίδας που εκτός του ότι τον υποστήριξε πριν από οποιονδήποτε άλλο, ήταν η μεγαλύτερη βάση των υποστηρικτών του. Πριν λίγες μέρες μάλιστα μας δόθηκε και η χαριστική βολή!

Ο κόπος μας απαξιώθηκε πλήρως και η ποιότητα της δουλειάς μας υποβαθμίστηκε. Ήταν κάτι που μας πλήγωσε πολύ..! Δε μας θύμωσε…! Μας πίκρανε και μας στεναχώρησε βαθύτατα! Από σήμερα, λοιπόν, μπορείτε να απευθυνθείτε και να ακολουθήσετε οποιαδήποτε άλλη σελίδα σε fb, insta ή Twitter, οι οποίες ενδεχομένως να εκφράζουν και να εκπροσωπούν το Γιώργο Αγγελόπουλο καλύτερα από εμάς…!

Επειδή ρωτάτε το λόγο που κλείνουμε. Πριν δύο μέρες μας έστειλε μήνυμα ένας εκπρόσωπος μιας νεοσύστατης σελίδας στο φβ, με μηδενικό έργο για το Ντάνο και μας παρήγγειλαν να ανακοινώσουμε ότι ο Ντάνος τους είπε ότι θέλει να είναι η επίσημη σελίδα του, ότι τους διαβάζει κι ότι του αρέσει η δουλειά τους. Μετά από πολλές προσπάθειες να μας διαβάσει, να δει τι λέτε εσείς για αυτόν, να δει πως παίχτηκε το σαρβαιβορ από την πλευρά των φαν του ( μιας και εδώ είμαστε συσπειρωμένοι οι περισσότεροι) ο Γιώργος μας αγνόησε πλήρως και ενσωματώθηκε σε ένα φαν κλαμπ το οποίο είχαν φτιάξει άνθρωποι με «γερά μέσα»… δώσαμε τα πάντα χωρίς να θέλουμε ανταλλάγματα. Το μόνο που θέλαμε ήταν για εσάς να υπάρξει μια ανατροφοδότηση. Ευχαριστούμε. Υπάρχουν αξιόλογες σελίδες εδώ στο ινσταγκραμ να συνεχίσετε να τον στηρίζετε από εκεί. Εμείς δε μπορούμε να συνεχίσουμε», έγραψαν μεταξύ άλλων.

Δείτε όλα όσα έγραψαν στις τελευταίες αναρτήσεις τους από το zappit.gr:
 


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags