Facebook Pixel ''Παναθηναϊκός είμαστε!'' και όνειρα γλυκά
| 2017-08-29 10:52:00

''Παναθηναϊκός είμαστε!'' και όνειρα γλυκά

''Παναθηναϊκός είμαστε!'' και όνειρα γλυκά

Υπάρχει άλλη ομάδα του πρωταθλήματος να έχει τον παικταρά Άλτμαν; Ούτε Καμπέσα θα βρεις. Ούτε Λουσιάνο και Τσάβες, Γιόχανσον. Τον Μπεργκ δεν τον χρειαζόταν ο Παναθηναϊκός και γι’ αυτό τον έδωσε. Το ίδιο και τον Ζέκα.

''Παναθηναϊκός είμαστε'', σου λένε και καθαρίσανε. Με τους παικταράδες που πήραμε, σ’ αυτή τη δόση θα κτυπήσουμε το πρωτάθλημα, δικό μας θα’ ναι.

Τα βάζουν κάτω οι “Παναθηναϊκός είμαστε”, όπως οι άλλοι λένε “Ολυμπιακός είμαστε”, “ΑΕΚ είμαστε”, “ΠΑΟΚ είμαστε” και έχουν ύπνο ελαφρύ. Με όνειρα γλυκά και χωρίς εφιάλτες μαύρους.

Βεβαίως ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός, όμως τι σόι Παναθηναϊκός είναι τούτος 'δω; Μη ξεχνάμε πως οι “Παναθηναϊκός είμαστε” ήλπιζαν στον πρωτάθλημα και με τους άλλους παικταράδες που είχαν πάρει στη φτήνεια και από τα αζήτητα και τους δίνουν φανέλα, από το 2013 μέχρι σήμερα.

Οι “Παναθηναϊκός είμαστε” ασχολούνται και με τον Ολυμπιακό, που ήδη τις δύο πρώτες αγωνιστικές βρίσκεται με έξι (αρ. 6) πόντους διαφορά. Όχι με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, που τους έχουν του χεριού τους. Επειδή, λοιπόν, αναλογίζονται τη διαφορά με την κορυφή, δύο ερωτησούλες:

ΠΡΩΤΗ: Υπάρχει ποδοσφαιριστής σήμερα στον Παναθηναϊκό που θα έβλεπε πάγκο, όχι ενδεκάδα στον Ολυμπιακό; (Μάλλον κανένας).

ΔΕΥΤΕΡΗ: Πόσοι ποδοσφαιριστές από το ρόστερ του Ολυμπιακού έχουν θέση στον Παναθηναϊκό του 2017-2018. (Και ποιός δεν έχει).

Γιατί ξέχασε Μαρινάκη ο Αλαφούζος και ''παρέλαβε'' Ιβάν, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags