Facebook Pixel "Τελειώνει" ξένος άσος από τον Ολυμπιακό - «Γι’ αυτό δεν με θέλει ο Χάσι…»
| 2017-08-30 21:30:00

"Τελειώνει" ξένος άσος από τον Ολυμπιακό - «Γι’ αυτό δεν με θέλει ο Χάσι…»

"Τελειώνει" ξένος άσος από τον Ολυμπιακό - «Γι’ αυτό δεν με θέλει ο Χάσι…»

Θα αποχωρήσει από το Λιμάνι στο φινάλε των μταγραφών, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή. Διαβάστε τι αποκάλυψε ο ίδιος!

Το όνομα του Ταρίκ Ελιουνούσι ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες στην Τουρκία για ενδιαφέρον της Αλάνιασπορ, με τον ίδιο τον παίκτη να επιβεβαιώνει ότι… υπάρχει θέμα!

Πιο συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού με δηλώσεις του στην vg.no επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ που έκαναν λόγο για έντονο ενδιαφέρον τουρκικών συλλόγων, τονίζοντας ότι είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους» και να μετακομίσει στην Τουρκία.

Αναλυτικότερα ο διεθνής Νορβηγός εξτρέμ τόνισε:

«Ναι είναι πιθανό να πάω Τουρκία. Υπάρχει ενδιαφέρον για μένα και πολύ έντονο το τελευταίο διάστημα. Μεταξύ άλλων είναι και από Τουρκία όπως είπα και πριν. Θα ξέρουμε πολύ σύντομα καθώς έχω συμβόλαιο για άλλα 2 χρόνια με Ολυμπιακό και η ομάδα παίζει Champions League.

Όμως όσο το παράθυρο των μεταγραφών είναι ανοιχτό όλα είναι πιθανά. Εξετάζω τις προοπτικές μου. Στην ομάδα έχουμε νέο τεχνικό τώρα και εγώ δεν ήμουν από την αρχή λόγω της Εθνικής.

Μετά μου είπε ο κόουτς ότι επειδή πήγα αργότερα και δεν με ήξερε τόσο καλά δεν ήμουν πρώτη επιλογή και μου ζήτησε να δείχνω το τι μπορώ ότι μου δίνει ευκαιρίες. Μετά όμως είχα και τραυματισμό στον αστράγαλο που με άφησε εκτός»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags