Facebook Pixel Απίστευτο θρίλερ για Ρέτσο, 16 εκατ. έδινε η Μπάγερ, «όχι» από Ολυμπιακό - Όλο το «καυτό» παρασκήνιο...
| 2017-08-31 10:15:00

Απίστευτο θρίλερ για Ρέτσο, 16 εκατ. έδινε η Μπάγερ, «όχι» από Ολυμπιακό - Όλο το «καυτό» παρασκήνιο...

Απίστευτο θρίλερ για Ρέτσο, 16 εκατ. έδινε η Μπάγερ, «όχι» από Ολυμπιακό - Όλο το «καυτό» παρασκήνιο...

Σκληρό πόκερ με τους Γερμανούς για να επιτευχθεί deal - Hρθαν στην Ελλάδα και τρία μέλη του ιατρικού τιμ της Λεβερκούζεν – Τι «δώρο» πρόσφεραν που απέρριψαν οι Πρωταθλητές.

Σε σκληρό πόκερ με τους Γερμανούς της Λεβερκούζεν εξελίχθηκε την Τετάρτη η υπόθεση της παραχώρησης του Τάκη Ρέτσου από τον Ολυμπιακό. Οι άνθρωποι της Μπάγερ ήρθαν με τη δική τους «ατζέντα» στην Αθήνα, στο Λιμάνι είχαν τις δικές τους προτεραιότητες κι έτσι, ενώ ήταν εμφανές από νωρίς ότι οι δύο ομάδες θα τα έβρισκαν, η όλη υπόθεση εξελίχθηκε σε μεταμεσονύχτιο θρίλερ.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες και τις λογικές εκτιμήσεις, από τη στιγμή που έφτασε στην Ελλάδα η αντιπροσωπεία της Μπάγερ, με επικεφαλής τον Ρούντι Φέλερ, καθώς επίσης έναν δικηγόρο και τρία μέλη του ιατρικού της τιμ(!), ήταν αδύνατο να υπάρξει ναυάγιο και εύκολα ή δύσκολα οι δύο ομάδες θα τα έβρισκαν σε όλα.

Από τον Ολυμπιακό ήταν εξ αρχής ξεκάθαροι πως θα πουν το «ναι» αν η Μπάγερ κατέθετε πρόταση 20 εκατομμυρίων ευρώ, συν δύο εκατ. επιπλέον, υπό τη μορφή μπόνους. Όμως οι Γερμανοί ήθελαν να... ανακατέψουν την τράπουλα και σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα αντιπρότειναν μέχρι και την τελευταία στιγμή την καταβολή 16 εκατομμυρίων ευρώ, συν ποσοστό μεταπώλησης 15%, αλλά και «δώρο» ως δανεικό για δύο χρόνια τον διεθνή Αυστριακό στόπερ, Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς.

Ωστόσο, από τον Ολυμπιακό έλεγαν ότι είναι πλήρεις στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών μετά τη συμφωνία με την Μπριζ για την απόκτηση του 23χρονου, Μπιορν Ενχελς, ως αντικαταστάτη του Ρέτσου. Έτσι, δεν έδειχναν να ενδιαφέρονται για τον Ντράγκοβιτς, καθώς μάλιστα δεν είχε βρεθεί μέχρι χθες λύση στην υπόθεση του Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος παραμένει «κάτοικος» Πειραιά και δεν φαίνεται να υπάρχει ούτε προσωπικό ενδιαφέρον από τον Ισπανό, αλλά ούτε και κάποια σημαντική προσφορά για να αποχωρήσει...

Έτσι, όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονταν σε ολονύχτιες συζητήσεις για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης, με τον Ολυμπιακό να ξεκαθαρίζει μετά τα μεσάνυχτα πως ο Ενχελς πρόκειται να είναι η τελευταία καλοκαιρινή μεταγραφή της ομάδας (κλείνοντας ουσιαστικά κάθε «παράθυρο» για συμφωνία με συμμετοχή του Ντράγκοβιτς σε αυτή).

Έτσι, όπως όλα δείχνουν και αν δεν προκύψει σήμερα κάποιο ξαφνικό εμπόδιο, ο Ρέτσος θα γίνει μια από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία της Λεβερκούζεν, αν όχι η ακριβότερη!

Το σχετικό ρεκόρ κατείχε από πέρυσι ο επιθετικός των 20 εκατ. ευρώ, Κέβιν Βόλαντ, ωστόσο η Μπάγερ βρίσκεται τώρα σε ανοιχτές συζητήσεις με τη Ρίβερ για την απόκτηση με 24 εκατ. ευρώ του επίσης επιθετικού, Αλάριο. Καθώς η μεταγραφή του Ρέτσου θα κυμανθεί μεταξύ 20 και 22 εκατομμυρίων, αναμένεται πως θα «κλειδώσει» ως η 2η ακριβότερη για την ομάδα της φαρμακοβιομηχανίας Μπάγερ.

Επίσης, θα πρόκειται για μια από τις 40 πιο ακριβές μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού σε όλο τον πλανήτη, αλλά και σίγουρα την ακριβότερη μετακίνηση Ελληνα ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό! Εκείνη του Κώστα Μήτρογλου με 15,3 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό στη Φούλαμ θα είναι η αμέσως ακριβότερη...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags