Facebook Pixel "Έρχομαι στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-08-31 23:24:00

"Έρχομαι στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα" (ΒΙΝΤΕΟ)

"Έρχομαι στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μουρίτσιο ανακοινώθηκε σήμερα από τον ΠΑΟΚ προπονήθηκε με τα ασπρόμαυρα και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως στόχος του είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου στο PAOKTV:

Για την απόφαση του να έρθει στον ΠΑΟΚ: "Είναι η τελευταία μέρα των μεταγραφών και είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα. Εδώ και πολύ καιρό μιλούσαμε με τον ΠΑΟΚ, είχα και άλλες επιλογές για να συνεχίσω, όμως εγώ και η οικογένεια μου πιστεύουμε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη επιλογή για πολλούς λόγους. Για την πόλη, για τον κόσμο που μου έστειλε πολλά μηνύματα αγάπης. Για μένα είναι πολύ σημαντική αυτή η στήριξη και πιο σημαντικό είναι η φιλοδοξία του συλλόγου να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αυτοί είναι οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση και είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος και το ίδιο είναι και η οικογένεια μου".

Για τους στόχους του: "Έπαιξα πολλά χρόνια στην Τέρεκ Γκρόζνι και δύο χρόνια στη Ζενίτ ήταν οκτώ πολύ όμορφα χρόνια και έμαθα πολλά . Έρχομαι στον ΠΑΟΚ με το ίδιο σκέπτικο που είχα στην Τέρεκ και τη Ζενίτ. Το σκεπτικό πως πρέπει να κερδίσω, να κάνω το καλύτερο για την ομάδα, να πάρουμε νίκες. Έρχομαι με σκοπό να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είναι κρίμα που η ομάδα αποκλείστηκε από το Europa League, όμως όλοι θα δουλέψουμε με όρεξη και θα παλέψουμε για να κάνουμε το καλύτερο. Πρέπει να πιστέψουμε ότι θα είμαστε πρωταθλητές'

Για τη συνύπαρξη του με τον Μακ: "Όταν ξεκινήσαμε να μιλάμε με τον ΠΑΟΚ τηλεφώνησα τον Μακ. Είναι φανταστικό άτομο και καλό παιδί και είχαμε καλή σχέση στη Ρωσία. Μου είπε ότι η ζωή στην πόλη είναι καταπληκτική, η ομάδα πολύ καλή με καλή οργάνωση, με τρομερό κόσμο και με συμβούλεψε να έρθω. Όσα μου είπε με βοήθησαν να πάρω πιο εύκολα την απόφαση μου. Επίσης χθες μίλησα με το Λέο Μάτος και μου είπε πως πιστεύει πως θα βοηθήσω πολύ την ομάδα"

Για το τι περιμένει από τον ΠΑΟΚ και τι να περιμένει ο κόσμος από αυτόν: " Είμαι σίγουρος πώς ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι ο πρωταθλητής. Πως θα παίξει καλά και θα κάνει καλό πρωτάθλημα και οι οπαδοί μπορούν να περιμένουν από μένα δουλειά και μεγάλη όρεξη για νίκες. Να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα, να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και είμαι σίγουρος ότι και αυτοί θα κάνουν ότι είναι δυνατόν να με βοηθήσουν, σε αυτήν τη μετάβαση που θα είναι δύσκολη καθώς μετά από οκτώ χρόνια στη Ρωσία έρχομαι σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα. Είμαι σίγουρος πως η νέα μου οικογένεια θα με βοηθήσει πολύ".

Για την επιλογή του 8 στην φανέλα: "Είμαι άτομο πολύ ήρεμο. Μου αρέσει να περνώ χρόνο με την οικογένεια μου, το γιο μου και τη σύζυγο μου και τους φίλους μου. Για την φανέλα με το 8 υπάρχουν πολλά πράγματα που μοιάζουν. Όταν έφυγα από την Βραζιλία για την Τέρεκ πήρα το 8 στη φανέλα. Τα πράγματα πήγαν καλά και υπήρχε μια ομάδα στην πόλη. Μετά πήγα στην Αγία Πετρούπολη πήρα το 8 και υπήρχε μόνο η Ζενίτ στην πόλη. Τώρα έρχομαι εδώ με το 8 ξανά και η Θεσσαλονίκη έχει μόνο μια ομάδα. Όταν φοράω τον αριθμό 8 η πόλη με βοηθάει. Είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα γίνει και εδώ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags