Facebook Pixel Θρίλερ με τη μεταγραφή του Ζαμπράνο!
| 2017-09-01 00:50:00

Θρίλερ με τη μεταγραφή του Ζαμπράνο!

Θρίλερ με τη μεταγραφή του Ζαμπράνο!

Τί συμβαίνει με τον Περουβιανό αμυντικό και γιατί φοβούνται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ότι μπορεί η μεταγραφή να... τιναχτεί στον άερα;

Χαμός γίνεται με τον Κάρλος Ζαμπράνο και την... κλεισμένη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ!

Ενώ ο παίκτης βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, η συμφωνία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα και αιτία είναι η κωλυσεργία της Ρούμπιν Καζάν!

Θεωρητικά απομένουν μόνο τυπικές λεπτομέρειες για να «σφραγιστεί» η μεταγραφή, ωστόσο οι Ρώσοι καθυστερούν να ολοκληρώσουν τις απαιτούμενες διαδικασίες. Αυτή η εξέλιξη σε συνδυασμό με τη δυσκολία που υπάρχει στην επικοινωνία με το μακρινό Καζάν, έχει μετατρέψει την υπόθεση σε «θρίλερ»!

Όπως και να έχει, υπάρχει η αισιοδοξία ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί με τον ένα ή τον άλλον τρόπο μέσα στην επόμενη ώρα.

Από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν αποσταλεί όλα τα απαραίτητα έγγραφα στη FIFA, η οποία συνήθως εγκρίνει τέτοιες μεταγραφές, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που υπάρχουν.

Άρα η οριστικοποίηση της μεταγραφής Ζαμπράνο θα φανεί αύριο, όταν η παγκόσμια Ομοσπονδία θα εγκρίνει ή όχι το αίτημα του ΠΑΟΚ και της ΕΠΟ που φυσικά μεσολαβεί σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags