Facebook Pixel Το έβδομο αστέρι θέλει ο Πασκουάλ!
| 2017-09-01 13:43:00

Το έβδομο αστέρι θέλει ο Πασκουάλ!

Το έβδομο αστέρι θέλει ο Πασκουάλ!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε, παρουσίασε την έναρξη της συνεργασίας της με την κορυφαία εταιρεία ελαστικών, Toyo Tires, παρουσία και του προπονητή της ομάδας, Τσάβι Πασκουάλ. 

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Superfoods, Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε:

«Είμαι πολύ ευτυχής που είμαι εδώ και μοιράζομαι αυτή τη στιγμή μαζί σας. Ιδιαίτερα με τους νέους μας συνεργάτες. Καταρχάς θέλω να συγχαρώ την ομάδα για αυτή τη συνεργασία με την Toyo, η οποία αποτελεί πλέον μέρος της οικογένειας και θα είμαστε ευτυχείς μαζί. Γνωρίζω την Toyo από την εποχή που ήμουν στην Ισπανία. Είναι ένα συνώνυμο της ανάπτυξης και της συνεχούς εξέλιξης. Πάντα επιχειρεί να είναι ηγέτης σε αυτό που κάνει και γι’ αυτό και πιστεύω ότι μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες. Καλωσορίζω, λοιπόν, την εταιρεία στην οικογένειά μας, ελπίζουμε να έχουμε την ίδια επιτυχία με όταν ξεκίνησαν να είναι χορηγοί της Λέστερ, που όταν κόντρα σε όλα τα προγνωστικά κατόρθωσαν να πάρουν το Πρωτάθλημα. Ελπίζουμε κόντρα σε κάθε προγνωστικό να βάλουμε το έβδομο αστέρι στη φανέλα μας. Σας ευχαριστώ όλους και καλώς ήλθατε».

Σε ερώτηση για το αν πρέπει να περιμένουμε μία πιο γρήγορη ομάδα φέτος, ο Καταλανός προπονητής απάντησε: Καταρχάς θα πρέπει να ευχαριστήσουμε όλα τα ελαστικά που χρησιμοποιήσαμε πέρυσι. Τόσο αυτά που συνεχίζουν μαζί μας όσο και αυτά που δεν συνεχίζουν. Θα πρέπει να τους ευχαριστήσουμε για την προσπάθειά τους. Τώρα έχουμε κάποια νέα ελαστικά, θα πρέπει να τα προσαρμόσουμε σε αυτά και να κατορθώσουμε να έχουμε ένα ενιαίο αποτέλεσμα, ένα τελικό όχημα. Πέρυσι ήμασταν πολύ γρήγοροι, περισσότερο από την πλειονότητα των αντιπάλων και φέτος θα προσπαθήσουμε να είμαστε ακόμα πιο γρήγοροι».

Σε ερώτηση για τον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο κ. Πασκουάλ είπε: «Νομίζω ότι έχει έναν πολύ συγκεκριμένο ρόλο στην Εθνική και πιστεύω ότι με αυτόν τον ρόλο δεν θα απογοητεύσει κανέναν. Ελπίζουμε να πάει καλά και είμαστε και ενθουσιασμένοι αναμένοντάς τον να έρθει να δουλέψει μαζί μας το συντομότερο. Και φυσικά να τον βοηθήσουμε να γίνει κι αυτός ακόμα καλύτερος, αλλά να ας βοηθήσει κι αυτός να γίνουμε καλύτεροι».

Τέλος, σε ερώτηση για το ποιον θα υποστηρίξει σε περίπτωση που Ελλάδα και Ισπανία αναμετρηθούν στο Ευρωμπάσκετ, απάντησε: «Καταρχάς δεν ξέρουμε αν θα βρεθούν αντιμέτωπος. Και αν συμβεί αυτό δεν θα μπορείτε να με ρωτήσετε (σ. σ. γέλια!). Εύχομαι όλοι οι παίκτες να πάνε καλά και κάθε επιτυχία στην Εθνική».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags