Facebook Pixel Εκστασιασμένος ο Αραούχο! "Έζησα κάτι μαγικό"! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-09-01 14:14:00

Εκστασιασμένος ο Αραούχο! "Έζησα κάτι μαγικό"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκστασιασμένος ο Αραούχο! "Έζησα κάτι μαγικό"! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Μαγική" χαρακτήρισε την επιστροφή του στην ΑΕΚ και όσα έζησε στο αεροδρόμιο από τον κόσμο της Ενωσης στην άφιξή του ο Σέρχιο Αραούχο. Γιατί ευχαρίστησε τον... Γιακουμάκη;

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ΑΕΚ, ο Σέρχιο Αραούχο δήλωσε στο aekfc.gr:

-Για την υποδοχή και την επιστροφή του;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα κάτι τέτοιο, ήταν μία μοναδική στιγμή. Το συναίσθημα ήταν μοναδικό. Ισως να το ξαναζήσω όταν… ξαναεπιστρέψω του χρόνου! Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον πρόεδρο της ομάδας μας για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε έτσι ώστε να επιστρέψω»!

-Για τη φανέλα με το 11:

-«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιώργο Γιακουμάκη, γιατί προσφέρθηκε να μου παραχωρήσει το 11 και ξέρω ότι αυτό δεν είναι εύκολο. Η αλήθεια είναι ότι νιώθω άνετα με τον αριθμό 11 στην πλάτη, δεν θα ήταν το ίδιο με κάποιον άλλο αριθμό».

-Ευτυχισμένος;

«Είμαι πολύ χαρούμενος! Δεν περίμενα τους προηγούμενους έξι μήνες που ήμουν εδώ ότι ο κόσμος θα με αγαπήσει τόσο πολύ. Η αλήθεια είναι ότι ακόμη και όταν επέστρεψα στη Λας Πάλμας σε κάθε φωτογραφία ή ό,τι άλλο ανέβαζα έβλεπα και ένιωθα την αγάπη του κόσμου της ΑΕΚ»!

-Ετοιμος να βοηθήσει;

«Έχω κάνει ήδη μία προετοιμασία με την Λας Πάλμας και είχα κάποια θέματα που όμως έχω ξεπεράσει. Ελπίζω ο γυμναστής εδώ, ο Σέμπα, να μη με βάλει να τρέξω τόσο πολύ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει όλους της τους στόχους, τόσο στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, όσο και στην Ευρώπη». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags