Facebook Pixel "Δεν είμαι άνθρωπος που πουλάει οπαδιλίκι. Δεν θα λέω «ΑΕΚ» και «Οriginal» συνέχεια"...
| 2017-09-01 15:47:00

"Δεν είμαι άνθρωπος που πουλάει οπαδιλίκι. Δεν θα λέω «ΑΕΚ» και «Οriginal» συνέχεια"...

"Δεν είμαι άνθρωπος που πουλάει οπαδιλίκι. Δεν θα λέω «ΑΕΚ» και «Οriginal» συνέχεια"...

Η ΑΕΚ παρουσίασε επισήμως τον Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος αναφέρθηκε και στους λόγους που πήρε τη φανέλα με το Νο21 και τον... Κατσουράνη. 

Οι πρώτες δηλώσεις του Παναγιώτη Κονέ: «Καλώς σας βρήκα. Δεν το εχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Καινούργια γραφεία, καινούργια πρόσωπα. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να επιστρέψω, γιατί αυτή η φανέλα θα μου δώσει κίνητρο να ξεπεράσω κάποια προβλήματα.

Για το «21» που πήρε: «Είναι για τον κόσμο. Ήταν διαθέσιμο. Δεν είμαι άνθρωπος που πουλάει οπαδιλίκι. Δεν θα λέω «ΑΕΚ» και «Οriginal» συνέχεια. Όσοι με ξέρουν από 18 χρονών ξέρουν ότι αγαπάω και σέβομαι αυτή την ομάδα. Το φορούσε και ο Κατσουράνης το 21. Ελπίζω να προσφέρω λίγα από όσα προσέφερε εκείνος. Ελπίζω να κάνω πράγματα τώρα που δεν έκανα όταν ήμουν 18 ετών, από δικά μου λάθη. Θα δουλέψω σκληρά και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Για την αγωνιστική ετοιμότητά του: «Ενάμισι μήνα έκανα μόνος μου προπονήσεις, γιατί είχα κάποια θέματα με το συμβόλαιό μου. Την Δευτέρα θα μιλήσω με τον προπονητή. Προπόνηση με προπόνηση θα φανεί πως είμαι. Είναι ανούσιο να πω ότι είμαι καλά. Νιώθω καλά, είμαι χαρούμενος. Με σκληρή δουλειά και ταπεινότητα θα τα πάμε καλά».

Για τη συνεργασία του με τον Αραούχο: «Δεν ξέρω πως θα είναι η συνεργασία μου με τον Αραούχο. Έδειξε όμως ότι έκανε πολύ καλό εξάμηνο στην ΑΕΚ, πέρυσι. Είναι καλός παίκτης, γρήγορος, τσαμπουκαλής. Έχει να δώσει πολλά στην ομάδα. Όπως πιστεύω ότι μπορούν να δώσουν πολλά και άλλα παιδιά που είναι και Έλληνες».

Για την ομάδα και τους στόχους της: «Δεν έχω δει την ομάδα. Δεν εχω δει τον εαυτό μου μέσα στην ομάδα. Θέλω να μπω στα αποδυτήρια, να ζήσω την ομάδα από μέσα. Να μιλήσω με τους προπονητές, τους παίκτες. Θέλω να ζήσω λίγο καιρό από μέσα την ομάδα και μετά θα έχω άποψη για το που μπορούμε να πάμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags