Facebook Pixel Απίστευτο αυτό που έκανε ο Σαββίδης - Έτσι γίνεται ο ΠΑΟΚ παντοδύναμος - Βλέπουν νταμπλ οι οπαδοί του
| 2017-09-02 20:50:00

Απίστευτο αυτό που έκανε ο Σαββίδης - Έτσι γίνεται ο ΠΑΟΚ παντοδύναμος - Βλέπουν νταμπλ οι οπαδοί του

Απίστευτο αυτό που έκανε ο Σαββίδης - Έτσι γίνεται ο ΠΑΟΚ παντοδύναμος - Βλέπουν νταμπλ οι οπαδοί του

Δεν ξανάγινε στην Τούμπα αυτό που κατάφερε φέτος ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου. Τι είναι, πώς... απογειώνει την ομάδα και γιατί "τρελαίνει" την κερκίδα;

«Τρέλανε» κόσμο ο Ιβάν Σαββίδης, αφού μετά τον Ομάρ Ελ Καντουρί και τον Μαουρίσιο, έφερε στην Τούμπα και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια και τον Κάρλος Ζαμπράνο, κάνοντας τον ΠΑΟΚ… παντοδύναμο!

Για πρώτη φορά από τη σεζόν 2012-13 όταν και ο Ιβάν Σαββίδης απόκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος του Βορρά είναι τόσο πλήρης σε κάθε θέση της ενδεκάδας και δικαιολογημένα οι οπαδοί του κάνουν όνειρα ακόμα και για… νταμπλ!

Για τη θέση κάτω από τα δοκάρια υπάρχει ο Ροντρίγκο Ρέι καθώς και οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Μάριος Σιαμπάνης, αλλά και ο Παναγιώτης Γλύκος που αναμένεται να έχει ξεπεράσει πλήρως τον σοβαρό τραυματισμό του στις αρχές του νέου έτους.

Για τις θέσεις της άμυνας, ο Ραζβάν Λουτσέσκου διαθέτει αυτή τη στιγμή τους Κάρλος Ζαμπράνο, Λέο Μάτος, Άνχελ Κρέσπο, Φερνάντο Βαρέλα, Μάριν Λέοβατς, Ντοριάν Λεβέκ, Στέλιο Μαλεζά, Δημήτρη Κωνσταντινίδη και Παναγιώτη Δεληγιαννίδη.

Με τον ερχομό των Ελ Καντουρί και Μαουρίσιο, ο ΠΑΟΚ γίνεται παντοδύναμος στον άξονα της μεσαίας γραμμής καθώς εκτός του Μαροκινού και του Βραζιλιάνου, στο ρόστερ υπάρχουν οι Χοσέ Κάνιας, Εβγέν Σάκχοφ, Γκόικο Τσίμιροτ, Εργκούς Κάτσε, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Δημήτρης Πέλκας, ενώ για τις πτέρυγες και την επίθεση υπάρχουν οι Αντελίνο Βιεϊρίνια, Ρόμπερτ Μακ, Τζάλμα Κάμπος, Δημήτρης Λημνιός, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Ευθύμης Κουλούρης, αλλά και ο Δημήτρης Μυστακίδης που διανύει το τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του!

Ακόμα και αν αποχωρήσει κάποιος από τους Τσίμιροτ, Λέοβατς, Μπίσεσβαρ, Σάκχοφ και Δεληγιαννίδη, στο ρόστερ του Δικεφάλου του Βορρά υπάρχει πλέον… μπόλικη ποιότητα. Ο Ιβάν Σαββίδης κατάφερε έστω και στο… παρά ένα να επαναφέρει τον ενθουσιασμό στην Τούμπα και τώρα το «μπαλάκι» περνάει στον Ραζβάν Λουτσέσκου που πρέπει να «χτίσει» ένα σύνολο που «απαλλαγμένο» ευρωπαϊκές υποχρεώσεις θα… πετάει φωτιές! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags