Facebook Pixel Αυτό θα είναι καταστροφή για την Εθνική - Έκαναν... πάρτι στον Μπουρούση, ατάκα -γρίφος από Μίσσα!
| 2017-09-03 20:10:00

Αυτό θα είναι καταστροφή για την Εθνική - Έκαναν... πάρτι στον Μπουρούση, ατάκα -γρίφος από Μίσσα!

Αυτό θα είναι καταστροφή για την Εθνική - Έκαναν... πάρτι στον Μπουρούση, ατάκα -γρίφος από Μίσσα!

Τι έφταιξε και έπαθε μπλακ - άουτ στο τελευταίο πεντάλεπτο η Εθνική και τι σήμαινε η δήλωση "θα πω πολλά" του Κώστα Μίσσα.

Η Εθνική εμφανίστηκε βελτιωμένη σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Γαλλία, αλλά η Σλοβενία ήταν εκείνη, που πανηγύρισε στο τέλος.

Πλέον η επίσημη αγαπημένη αντιμετωπίζει ζωηρά το φάσμα του αποκλεισμού, κάτι, που αν γίνει πραγματικότητα, θα είναι μεγάλη καταστροφή. Ο Κώστας Μίσσας μάλιστα είπε μετά το τέλος του παιχνιδιού ότι «όταν τελειώσει το τουρνουά, θα πω πολλά».Το οποίο σημαίνει με απλή λογική ότι έχουν γίνει πολλά και όχι μόνο αυτά, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Η ελληνική ομάδα έχασε από την άμυνά της για μία ακόμη φορά. Μόνο, που στο παιχνίδι με την Σλοβενία η κακή μας άμυνα εμφανίστηκε στο τελευταίο πεντάλεπτο, εκεί, όπου οι αντίπαλοί μας εκμεταλλεύτηκαν τα αργά πόδια του Γιάννη Μπουρούση. Ο Μίσσας έβαλε τον «Μπουρού» στα τρία τελευταία λεπτά με τον Ντράγκιτς και τον Ντόντσιτς να κάνουν... πάρτι.

Τώρα η γαλανόλευκη ψάχνει τη νίκη την Τρίτη κόντρα στην Φινλανδία, προκειμένου να εξασφαλίσει τη παρουσία της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Εκεί, όπου όλα μπορούν να γίνουν, καθώς σταυρώνουμε με έναν όμιλο, που δεν έχει κάποιο μεγαθήριο, καθώς ούτε η Ιταλία είναι τέτοια, ούτε η Λιθουανία. Προέχει, βέβαια, το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τους Φινλανδούς. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags