Facebook Pixel Το τερμάτισαν! Ιησούς και Βούδας παίζουν ξύλο σε video game (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2017-09-04 23:34:00

Το τερμάτισαν! Ιησούς και Βούδας παίζουν ξύλο σε video game (ΒΙΝΤΕΟ)

Το τερμάτισαν! Ιησούς και Βούδας παίζουν ξύλο σε video game (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από 40 χρόνια ιστορίας, η βιομηχανία του gaming βγάζει το πρώτο της παιχνίδι που αγγίζει άμεσα την θρησκεία, καθώς οι χαρακτήρες που θα σας βάζει να επιλέξετε θα είναι αποκλειστικά και μόνο άγια πρόσωπα.

Το Fight of Gods, σύμφωνα με το gameworld.gr,  είναι ένα 2D Fighting, το οποίο περιέχει άγια πρόσωπα, όπως ο Ιησούς, ο Βούδας, ο Μωυσής, ο Δίας, ο Odin. Οι περισσότεροι από όσους διαβάζετε αυτή την είδηση θα την λάβετε σαν παιχνίδι. Αν βέβαια το Fight of Gods γίνει ευρέως γνωστό τότε ίσως όσοι είναι βαθιά θρησκευόμενοι δυσαρεστηθούν από το γεγονός ότι θα δουν ιερά πρόσωπα να...παίζουν ξύλο.

Το πιθανότερο είναι βέβαια ότι μετά από λίγες ημέρες το Fight of Gods της Ταϊβανέζικης Digital Crafter θα έχει ξεχαστεί, διότι ποιοτικά δεν δείχνει καλά στοιχεία. Τα γραφικά του είναι μέτρια και κοστίζει 8 ευρώ στο Steam Early access με έκπτωση 40% αυτές τις ημέρες (στα 4,75 ευρώ). Στην καλύτερη ίσως συζητηθεί στην τελική του έκδοση για λίγο, μετά τα πρώτα reviews, μιας και σε έκδοση early access θα μείνει για περίπου 6-9 μήνες.


Οι ειδικές κινήσεις των ηρώων-θεών είναι παρμένες από τα στοιχεία που γνωρίζουμε απ' την ιστορία, αλλά και από την μυθολογία αντίστοιχα (διότι π.χ. ο Δίας ήταν ανύπαρκτο πρόσωπο). Για παράδειγμα ο Μωυσής έχει μαζί του τις 10 εντολές και ειδική κίνηση που σηκώνει...θαλάσσιο κύμα.

Τα διαθέσιμα modes που έχουν ανακοινωθεί είναι τα Arcade, Versus και Training. Επίσης, υπάρχει μέχρι και γκάλοπ για τους ποιους θεούς θα θέλατε να δείτε, όπως Ποσειδώνα, Ra, Loki κ.ο.κ. Δεν τολμάμε να σκεφτούμε τι θα συνέβαινε αν οι developers έκαναν το λάθος να προσθέσουν τον Μοχάμεντ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags