Facebook Pixel Αδιανόητο αυτό που γίνεται στους «πράσινους» με το συμβόλαιο Ουζουνίδη και κουβέντα για... αντι-Λύμπε!
| 2017-09-05 13:15:00

Αδιανόητο αυτό που γίνεται στους «πράσινους» με το συμβόλαιο Ουζουνίδη και κουβέντα για... αντι-Λύμπε!

Αδιανόητο αυτό που γίνεται στους «πράσινους» με το συμβόλαιο Ουζουνίδη και κουβέντα για... αντι-Λύμπε!

Ποιο είναι το φλέγον ζήτημα στο Τριφύλλι με τον Ελληνα προπονητή και ποια ενέργεια της διοίκησης προκαλεί ερωτηματικά - Πού κολλάει με το στόρι ο πρώην τεχνικός διευθυντής...

Είναι πράγματι αξιοσημείωτο αυτό που συμβαίνει φέτος στον Παναθηναϊκό, όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό, καθώς η ομάδα κατάφερε να κάνει σημαντικές προσθήκες, ακόμα και την τελευταία μέρα των μεταγραφών, χωρίς, όμως, να διαθέτει τεχνικό διευθυντή.

Εξάλλου, αυτό το πόστο έμεινε... ορφανό μετά την αποχώρηση του Νίκου Λυμπερόπουλου, με τους Πράσινους να ψάχνουν ακόμα τον ιδανικό αντικαταστάτη του παλαίμαχου φορ, ο οποίος οδεύει προς την ΑΕΚ.

Όπως, άλλωστε, σας ενημερώσαμε και πριν από μέρες, χρέη τεχνικού διευθυντή όλο το καλοκαίρι για λογαριασμό του Τριφυλλιού εκτελούσε ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, ο μάνατζερ του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος στην ουσία προχώρησε με ιδιαίτερη επιτυχία όλες τις μεταγραφικές υποθέσεις των Πράσινων.

Αυτός, λοιπόν, φαίνεται να είναι και ο "εκλεκτός" της "πράσινης" διοίκησης, όπως γράφεται εδώ και μερικές μέρες στα ρεπορτάζ της ομάδας, ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, στην ΠΑΕ έχουν ζητήσει αρκετές φορές κατά το πρόσφατο παρελθόν από τον Έλληνα ατζέντη να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο, ωστόσο αυτός επιφυλάχτηκε να απαντήσει λόγω του φόρτου εργασίας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Πάντως, δεν είναι εύκολο για τον συγκεκριμένο μάνατζερ να πει το "ναι" από τη στιγμή που είναι και ο εκπρόσωπος του προπονητή της ομάδας. Αν, άλλωστε, ήταν πραγματικά "ζεστός", από την πρώτη στιγμή θα είχε απαντήσει θετικά στην πρόταση του Τριφυλλιού, αν και κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει τι τελικά θα επιλέξει.

Από την άλλη, θα πρέπει να θυμίσουμε ότι το συμβόλαιο του Μαρίνου Ουζουνίδη λήγει στο τέλους του καλοκαιριού και ακόμα δεν έχει γίνει σχετική συζήτηση.

Αντίθετα, το "καυτό" ζήτημα για τον προπονητή του Τριφυλλιού δεν έχει τεθεί στο τραπέζι, κάτι που σίγουρα μπορεί να παίξει το ρόλο στις συζητήσεις που γίνονται με τον μάνατζέρ του για να αναλάβει τεχνικός διευθυντής του συλλόγου.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags