Facebook Pixel «Χαριστική βολή» Λουτσέσκου στο «παιδί» του Ίβιτς;
| 2017-09-18 20:00:00

«Χαριστική βολή» Λουτσέσκου στο «παιδί» του Ίβιτς;

του Κώστα Γκόντζου
«Χαριστική βολή» Λουτσέσκου στο «παιδί» του Ίβιτς;

Παίκτης που πέρυσι δεν έβγαινε απ' την ενδεκάδα, φέτος είναι μεταξύ πάγκου και εξέδρας...

Θα τον βγάλει ο Λουτσέσκου από τη… ναφθαλίνη ή θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον… καινούργιο; Το σίγουρο είναι πως ο ποδοσφαιριστής που ο Βλάνταν Ίβιτς δεν έβγαζε από την ενδεκάδα… ούτε με αίτηση, πρέπει να δείξει διαφορετικό πρόσωπο εάν θέλει να μην περάσει το περισσότερο μέρος της φετινής σεζόν μεταξύ πάγκου και κερκίδας.

Ο λόγος για τον Εβγέν Σάκχοφ, που πέρσι αγωνίστηκε σε 44 επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Με την έλευση του Ράζβαν Λουτσέσκου όμως, σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη που δείχνει ο Ρουμάνος προπονητής στον Εργκούς Κάτσε και την απόκτηση του Μαουρίτσιο, ο Ουκρανός έχει μπει στον… πάγο.

Απόδειξη αυτού είναι το ότι στα δύο παιχνίδια που ακολούθησαν της διακοπής του πρωταθλήματος, με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, ο Λουτσέσκου όχι μόνο δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον 26χρονο μέσο αλλά τον άφησε και εκτός αποστολής, στέλνοντάς του ξεκάθαρο μήνυμα.

Στο μεθαυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό στο Καυτανζόγλειο, ο Λουτσέσκου σκοπεύει να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα αφού την Κυριακή ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στην Τούμπα τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Προκύπτει λοιπόν το εξής ερώτημα: Θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Σάκχοφ ή θα προτιμήσει τον Μαουρίτσιο που χρειάζεται παιχνίδια για να αποκτήσει ρυθμό; Υπάρχει βέβαια και το σενάριο ο 48χρονος προπονητής να χρησιμοποιήσει και τους δύο, όμως αυτό μοιάζει λίγο δύσκολο.

Το σίγουρο είναι πως ο Σάκχοφ είναι ένας από τους πολλούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που μέχρι τώρα δεν… βγάζουν μάτια με την απόδοσή τους και θα πρέπει να… ανεβάσει στροφές εάν θέλει να αγωνίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ειδικά λόγω του… συνωστισμού που υπάρχει στις θέσεις «6» και «8». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags