Facebook Pixel Θα είναι καλός ο Ολυμπιακός με Γιούβε και Μπάρτσα!
| 2017-09-20 12:45:00

Θα είναι καλός ο Ολυμπιακός με Γιούβε και Μπάρτσα!

Sportdog Team
Θα είναι καλός ο Ολυμπιακός με Γιούβε και Μπάρτσα!

Ο Γιώργος Γεωργίου σε ένα σχόλιο-έκπληξη για την πορεία των Πρωταθλητών και τον Χάσι.

Με τη Γιουβέντους και την Μπαρτσελόνα είναι τα δύο προσεχή παιχνίδια του Ολυμπιακού για το Τσάμπιονς Λιγκ και όλοι λένε, ακόμα και οι οπαδοί του, ότι θα φάει αντιστοιχα 5 και 7 γκολ, ότι θα διασυρθεί, θα ξευτιλιστεί και θα είναι πολύ κακός.

Εγώ έχω εντελώς διαφορετική άποψη. Η δική μου εκτίμηση είναι ότι θα παρουσιάσει μια καλύτερη εικόνα και δεν θα διασυρθεί, δεν θα ξευτιλιστεί. Και αυτό το στηρίζω ότι αυτή τη φορά δεν θα πιαστεί κορόιδο όπως με τη Σπόρτινγκ, που έγραψε την άμυνα στα π@πάρι@ του, αμολήθηκε μπροστά για να κερδίσει και λίγο έλειψε να διασυρθεί.

Πιστεύω ότι ο Χάσι μετά από όσα μπινελίκια και κατάρες έχει ακούσει τελευταία, να έχει βάλει τώρα μυαλό και να φυλάξει περισσότερο τον κώλο του. Και είναι βέβαιο ότι ένας αμυνόμενος Ολυμπιακός θα παρουσιάσει μια καλύτερη εικόνα, δεν θα διασυρθεί, δεν θα ξευτιλιστεί.

Και έχει την ευκαιρία αυτό να το κάνει πρόβα στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Και σ' αυτό το παιχνίδι ένας αμυνόμενος Ολυμπιακός, έστω στην κακή κατάσταση που είναι, και παίζοντας στην κόντρα έχει πιθανότητες να κερδίσει.

Και να μην ξεχνάμε ότι για την Ελλάδα σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται ο Ολυμπιακός, είναι πάντα εν δυνάμει απειλή. Αν όμως ο Χάσι συνεχίζει την ίδια βιόλα και αμολύσει τους παίκτες του μπροστά, η ΑΕΚ θα βρει χώρους και θα τον περάσει πριονοκορδέλα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags