Facebook Pixel "Μπορεί και τρίτος φέτος ο ΠΑΟΚ"!
| 2017-09-20 13:28:00

"Μπορεί και τρίτος φέτος ο ΠΑΟΚ"!

του Κώστα Γκόντζου
"Μπορεί και τρίτος φέτος ο ΠΑΟΚ"!

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση για τον Δικέφαλο του Βορρά;

Με τα καλύτερα λόγια για τον φετινό ΠΑΟΚ μίλησε ο Αντρέα Τρινκιέρι, υποστηρίζοντας ότι μπορεί να τερματίσει ακόμα και τρίτος στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού στην "Αrena Press":

«Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός. Θεωρώ ότι έχει τον πρώτο λόγο μετά από Παναθηναικό και Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Έτσι όπως παίζει και με την λογική ότι θα βάλει στο ρόστερ του και τον Χαραλαμπόπουλο, πιστεύω ότι έχει καλή προοπτική φέτος. Βέβαια ακόμα είναι αρχή, ψάχνει χημεία, αλλά οι εικόνες είναι ενθαρρυντικές. Διαθέτει έναν πολύ καλό άσο για το πικ εν ρολ, τον Ντίλαρντ και έναν πολύ δυνατό κορμό Ελλήνων, που και καλοί παίκτες είναι και έξυπνοι».

Για τον Κλάσεν...

«Είναι λίγο λάιτ στο «5» η ομάδα, μετά τον Κλάσεν, δεν έχει άλλο κορμί, αλλά έχει αθλητικότητα. Πάντως ο Κλάσεν μου αρέσει, δεν είναι τώρα για Ευρωλίγκα, αλλά σίγουρα μπορεί να παίξει σε καλή ομάδα του Γιούροκαπ».

Για το σε ποια θέση θα τερματίσει ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα...

«Θα είναι μία σκληρή ομάδα, δεν έχω δει ακόμα την ΑΕΚ, αλλά ο ΠΑΟΚ θα είναι στην 4άδα και μπορεί και 3ος.»

«Ο ΠΑΟΚ μπορεί να φτάσει μέχρι και στο φάιναλ φορ του Champions League Basketball»

«Πλήρης, υγιής και με σταθερή βελτίωση μπορεί να φτάσει μέχρι το φάιναλ φορ. Γιατί όχι; Πέστε μου τρεις ομάδες που είναι πολύ καλύτερες από τον ΠΑΟΚ στην διοργάνωση. Ακόμα και η Τενερίφη δεν είναι όπως πέρσι. Καταλαβαίνω ότι στόχος του ΠΑΟΚ είναι να κάνει ένα βήμα πιο πάνω από τους 16, η 8άδα θα αποτελεί καλό σκαλοπάτι, αλλά περιθώρια να πάει πιο ψηλά υπάρχουν». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags