Facebook Pixel Τσαμπουκάς με Λάζαρο και τρελό ξέσπασμα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-09-20 23:00:00

Τσαμπουκάς με Λάζαρο και τρελό ξέσπασμα (ΒΙΝΤΕΟ)

του Κώστα Γκόντζου
Τσαμπουκάς με Λάζαρο και τρελό ξέσπασμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη ένταση και πολλά νεύρα στη Ριζούπολη – Γιατί "τα πήρε" ο Χριστοδουλόπουλος...

Η ΑΕΚ πήρε εύκολα το αποτέλεσμα στη Ριζούπολη, κόντρα στη Λαμία και πλέον μπορεί να επικεντρωθεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Παρότι το παιχνίδι δεν είχε νεύρα, σε κάποιες στιγμές της αναμέτρησης δημιουργήθηκε ένταση που ευτυχώς δεν πήρε έκταση.

Στο 49', μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ο Λάζαρος φαίνεται να μιλάει σε έντονο ύφος προς αντίπαλο ποδοσφαιριστή, προς τον οποίο κινήθηκε απειλητικά.

Συγκεκριμένα, ο Χριστοδουλόπουλος εκνευρίστηκε με τον Φράγκο, της Λαμίας, αλλά οι συμπαίκτες του στην Ένωση τον συγκράτησαν, αφού έρχεται το κυριακάτικο ματς και τα νεύρα πολλές φορές κρύβουν κακοτοπιές και αποβολές. Η... στιχομυθία, πάντως, είχε ξεκινήσει όταν δόθηκε από τον Στυλιαρά η εσχάτη των ποινών.

Ο Παπαργυρίου έσπρωξε τον παίκτη της ΑΕΚ από πίσω και τον γκρέμισε. Ο συμπαίκτης του όμως θεώρησε ότι ο 30χρονος μεσοεπιθετικός εκβίασε το πέναλτι, κάτι που δεν φάνηκε στο ριπλέι.

Προφανώς, ο Φράγκος κάτι φώναξε στον Χριστοδουλόπουλο κατά την εκτέλεση, γι' αυτό και εκνευρίστηκε μαζί του, αλλά οι συμπαίκτες του τον συγκράτησαν πριν ξεσπάσει.

Στο 57' σημειώθηκε άλλο ένα ξέσπασμα ποδοσφαιριστή, αλλά αυτό ήταν σε πιο αθλητικά πλαίσια. Ο Χριστοδουλόπουλος έδωσε έτοιμο γκολ στον Λιβάγια, ο Κροάτης όμως πλάσαρε άουτ, όντας μόνος με το τέρμα.

Ο 24χρονος φορ ψάχνει εδώ και πολύ καιρό το γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ και όταν απώλεσε και αυτήν την ευκαιρία ήρθε εκτός εαυτού και άρχισε να κλωτσάει τις διαφημιστικές πινακίδες. Το σημαντικό, όμως, γι' αυτόν είναι ότι βοηθάει την ομάδα του και ο Χιμένεθ τού αναγνωρίζει την προσφορά του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags