Facebook Pixel «Όλα διορθώνονται στον Παναθηναϊκό...»
| 2017-09-21 23:01:00

«Όλα διορθώνονται στον Παναθηναϊκό...»

του Κώστα Γκόντζου
«Όλα διορθώνονται στον Παναθηναϊκό...»

Το δρόμο του προσπαθεί να βρει στο αγωνιστικό κομμάτι ο Παναθηναϊκός, με τον Γκιγιέρμο Μολίνς να δηλώνει πως τα κομμάτια σιγά – σιγά ενώνονται όπως πρέπει...

Ο Σουηδος φορ, μπήκε με αλλαγή στο παιχνίδι του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΛ και σκόραρε για να διαμορφώσει το τελικό 2-0 στο γήπεδο της Λεωφόρου, το βράδυ της Τετάρτης.

Λίγο μετά το παιχνίδι με τους «βυσσινί», μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και ανέφερε:

Για το παιχνίδι: «Είναι μια καλή νίκη. Ξεκινήσαμε καλά στην προετοιμασία και στο πρώτο ματς των προκριματικών του Europa League, αλλά μετά συναντήσαμε πολλές δυσκολίες, μπήκαν και νέοι παίκτες και δεν μπορούσαμε να βρούμε τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε και θέλουμε να παίζουμε. Όλα όμως σιγά – σιγά διορθώνονται και το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι ν' αρχίσουμε να παίρνουμε νίκες».

Για τη σημασία που έχουν οι νίκες αυτή τη στιγμή: «Είμαστε χαρούμενοι αλλά έχουμε ακόμα πάρα πολλή δουλειά να κάνουμε. Η αυτοπεποίθηση βελτιώνεται με δύο νίκες, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε δρόμο ακόμα».

Για τη δική του παρουσία και το γκολ: «Είναι ωραίο που κατάφεραν να σκοράρω, αλλά αυτός που έκανε τη μεγάλη διαφορά, ήταν ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Πιστεύω ότι άλλαξε όλο το παιχνίδι για εμάς. Είναι πολύ καλός παίκτης και μας βοηθάει όλους να δημιουργούμε ευκαιρίες για γκολ. Είμαι και προσωπικά πολύ χαρούμενος που τον είδα ξανά στο γήπεδο μετά από τόσο μεγάλη απουσία και φυσικά όλοι στην ομάδα χαιρόμαστε να τον έχουμε ξανά μαζί μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags