Facebook Pixel Sportdog.gr | «Πάντα ανώτερη η ΑΕΚ στα ματς με τον Ολυμπιακό...»
| 2017-09-22 20:21:00

«Πάντα ανώτερη η ΑΕΚ στα ματς με τον Ολυμπιακό...»

Sportdog Team
«Πάντα ανώτερη η ΑΕΚ στα ματς με τον Ολυμπιακό...»

Ο Σιμόες μίλησε για το ντέρμπι με τους Πειραιώτες, για το πόσο σημαντικό είναι να νικήσει η ΑΕΚ και να φύγει στο +5, αλλά και για τις αγωνιστικές διαφορές των δύο ομάδων.

Συνέντευξη με αφορμή το ντέρμπι της Κυριακής μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού παραχώρησε στη NOVA ο Σιμόες από την Ένωση. Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος μέσος για το ματς της Κυριακής και όχι μόνο...

Αναλυτικά:

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έφτασε, που πρέπει να χτυπήσει η ΑΕΚ;

«Είναι ένα ματς που όλοι μας περιμένουμε και όλοι θέλουμε να παίξουμε. Όλος ο κόσμος το περιμένει. Ξέρουμε πως είναι σημαντικό, λόγω της βαθμολογικής θέσης. Ξέρουμε πως είναι ευκαιρία να πάρουμε μια νίκη. Όσα χρόνια είμαι εδώ, πάντα η ΑΕΚ ήταν ανώτερη εντός έδρας σε τέτοια ματς. Και η αλήθεια είναι πως θα πρέπει να έχουμε ηρεμία, να μην έχουμε άγχος και το πιο σημαντικό είναι να υποσχεθούμε πως θα δώσουμε και την ψυχή μας».

Για την παρουσία του κόσμου στο ντέρμπι;

«Αυτό που θέλω και ξέρω, είναι πως όταν νιώθουμε την ώθηση από τον κόσμο, κάθε φορά, σε κάθε φάση, προσπαθούμε να σκοράρουμε. Θα είναι σημαντική αυτή η ώθηση που θα μας δώσουν».

Ποια η σημασία του να μπεις στο ντέρμπι και να είσαι πάνω από τον Ολυμπιακό;

«Αυτή την στιγμή έχουμε ηρεμία. Αυτή την στιγμή είμαστε μπροστά και μας δίνει λίγη περισσότερη ηρεμία. Αλλά πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Ακόμα το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Είμαστε στην αρχή. Αλλά γνωρίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι άμεσος ανταγωνιστής για τον τίτλο, ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να τον κερδίσουμε και να πάρουμε διαφορά πέντε βαθμών. Είναι το ίδιο για μας, είτε να είμαστε πίσω, είτε να είμαστε μπροστά στη βαθμολογία».

Η άποψή του για τη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ και τους συμπαίκτες του σε αυτή;

«Δεν ξέρω αν θα παίξω. Με τον Γιόχανσον τα δυο τελευταία χρόνια, έχουμε συνεργαστεί καλά και ο Γαλανόπουλος όταν ξεκίνησε, δεν τον ξέραμε, αλλά είναι ένας φανταστικός παίκτης για το μέλλον της ΑΕΚ. Ο Αϊντάρεβιτς είναι ένας παίκτης που δίνει ηρεμία».

Για το δίδυμο Τσόσιτς και Βράνιες:

«Βοηθούν πολύ. Παρόλο που και οι δυο είναι νευρικοί, δίνουν σιγουριά. Όμως η αμυντική λειτουργία, είναι δουλειά όλης της ομάδας και όχι μόνο δυο ή τριών ποδοσφαιριστών».

Ποιά είναι η καλύτερη στιγμή σου στην ΑΕΚ και αν μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα;

«Θα ήταν σημαντικό να παραμείνω χρόνια και να παίξω στο νέο γήπεδο. Πέρυσι ήταν μια καλή σεζόν για μένα και για την ΑΕΚ. Αν φτάσουμε και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα ήταν η ολοκλήρωση ενός ονείρου».

Πόσα γκολ έχεις σκοπό να πετύχεις φέτος;

«Μου έχουν κάνει πλάκα οι συμπαίκτες μου και μου έχουν πει μετά το ματς με τη Μπριζ, πως αυτά συμβαίνουν μόνο μια φορά. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι πως θα δουλέψω πολύ. Θέλω να σπάσω το προσωπικό μου ρεκόρ σε γκολ. Αλλά θα δουλέψω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags