Facebook Pixel Sportdog.gr | Η πωρωτική δήλωση του Όγκαστ για Ολυμπιακό!
| 2017-09-23 12:05:00

Η πωρωτική δήλωση του Όγκαστ για Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Η πωρωτική δήλωση του Όγκαστ για Ολυμπιακό!

Ο νεαρός άσος ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τους Πειραιώτες.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης με την Ανατόλου Εφές μίλησε στα media για τις πρώτες στον Παναθηναϊκό, τι χρειάζεται να βελτιώσει στο παιχνίδι του αλλά και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο άδειο ΣΕΦ!

Για τον αγώνα με την Αναντολού Εφές και κατά πόσο αυτό το ματς ήταν ένα καλό «τεστ» για τους «πράσινους»: «Ναι, ήταν μια καλή ευκαιρία για να βγούμε και παίξουμε. Δεν πήρα όσα λεπτά συνήθιζα, αλλά είμαι εντάξει με αυτό. Βλέπουμε ένα ματς τη φορά και ανυπομονώ να έχουμε άλλη μια ευκαιρία την Κυριακή». 

Για το «γεμάτο» ρόστερ με την ενσωμάτωση των διεθνών: «Είναι πιο εύκολα τα πράγματα τώρα που έχουμε "γεμάτη" ομάδα. Περνάμε μέρες μαζί στην προπόνηση και ετοιμαζόμαστε. Γνωρίζει ο ένας τον άλλον και σιγά - σιγά νιώθουμε άνετα μεταξύ μας».

Για όσα πρέπει να βελτιώσει: «Πρέπει να συνεχίσω να είμαι επιθετικός, να βγαίνω στο παρκέ και να παίζω όσο πιο σκληρά γίνεται, είτε ξεκινάω στην αρχική πεντάδα, είτε έρχομαι από τον πάγκο, όσα λεπτά κι αν αγωνίζομαι». 

Για τις εντυπώσεις του από τον Παναθηναϊκό Superfoods μέχρι σήμερα: «Νιώθουμε άνετα ο ένας με τον άλλον. Μαθαίνουμε πράγματα και plays. Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι ζητάει από εμάς ο κόουτς και να παίξουμε ομαδικά. Θα ερθούμε, θα προπονηθούμε και με τα ματς θα γίνουμε καλύτεροι». 

Για τη δική του προσαρμογή: «Όλα είναι εξαιρετικά. Δεν πήρα τόσο μεγάλη ευκαιρία να παίξω σε αυτό το ματς, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Σκέφτομαι μέρα με την μέρα, θα επιστρέψω και θα είμαι έτοιμος να παίξω περισσότερο την Κυριακή». 

Για το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ: «Είμαι ενθουσιασμένος. Θα πάμε να παίξουμε στην έδρα τους. Ξέρουμε πως δεν θα έχει κόσμο, οπότε θα είναι ένα "ήσυχο" παιχνίδι, αλλά θεωρώ πως θα είναι μια καλή ευκαιρία να "νιώσουμε" αυτή την αντιπαλότητα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags