Facebook Pixel Sportdog.gr | Τριάρα για... πλάκα ο Ατρόμητος!
| 2017-09-23 20:09:00

Τριάρα για... πλάκα ο Ατρόμητος!

Sportdog Team
Τριάρα για... πλάκα ο Ατρόμητος!

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την ομάδα του Περιστερίου, η οποία επικράτησε 3-0 της Λαμίας. Ουάρντα (27') και Μανούσος (28', 35') τα γκολ των νικητών.

Νίκη που συνοδεύτηκε πολύ όμορφη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ατρόμητος την 5η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα του Περιστερίου ήταν ανώτερη της Λαμίας, της οποίας επικράτησε 3-0 , σε ένα παιχνίδι. Τα τρία τέρματα μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αγνώριστοι, δεν έπαιξαν καλά, με τον Μπάμπη Τεννέ, να αποδίδει την κακή εμφάνιση στην κούραση των παικτών του, ενώ χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη των γηπεδούχων.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Ουάρντα ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης για τον Ατρόμητο και αυτός που τον πήρε από το χέρι και τον οδήγησε στη νίκη. Ο Αιγύπτιος ήταν κινητικότατος, πήρε πρωτοβουλίες, δημιούργησε ευκαιρίες και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Φυσικά τη νίκη πιστώνεται ο Μανούσος που σκόραρε δις, αλλά και ο Ντικίνι που έβγαλε δύο ασίστ.

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Αμφότεροι οι προπονητές εφήρμοσαν το ίδιο σύστημα στον αγωνιστικό χώρο. Τόσο ο Κάναντι όσο και ο Τεννές επέλεξαν το 4-2-3-1, το οποίο όμως λειτούργησε διαφορετικά για κάθε ομάδα, κάτι που δείχνει εν μέρει και τη διαφορά ποιότητας. Ο Ατρόμητος ήταν πιο απειλητικός, ενώ η Λαμία αρκετά παθητική. Οι γηπεδούχοι είχαν τη συντριπτική κατοχή (52%), έκαναν 9 ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και είχαν 6 τελικές, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που έμοιαζαν ακίνδυνοι.

Στο δεύτερο μέρος Τεννές προσπάθησε να δώσει μία επιθετική ώθηση στην ομάδα του με ην είσοδο του Ακόστα και του Φράγκου. Η ομάδα του και πάλι όμως δεν κατάφερε να γίνει απειλητική, κόντρα στον Ατρόμητο που άργησε να κάνει κάτι από πλευράς τακτικής. Ο Κάναντι πέρασε τον Ντάουντα στο 78', τον Μπουσουλάτζιτς στο 80' και τον Καρασαλίδη στο 84' για να «κλειδώσει» το ματς. Έτσι και αλλιώς το 3-0 του πρώτου μέρους του έδινε μεγάλη ασφάλεια, οπότε ο Αυστριακός τεχνικός δεν είχε ιδιαίτερη ανησυχία στο δεύτερο ημίχρονο, για το πως θα κρατήσει το σκορ.

Ατρόμητος (Κάναντι): Γιαννιώτης, Χατζηισαϊας, Ούμπιδες, Ουάρντα (78' Ντάουντα), Ντιγκινί, Μάντσον (80' Μπουσουλάτζιτς), Μανούσος, Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Γιαννούλης, Ρισβάνης

Λαμία (Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Βουό (63' Φράγκος), Αναστασιάδης, Κουκόλης (35' Παντελιάδης), Ασίγκμπα, Όμο, Μπλάζιτς, Ακόστα (52' Ακόστα), Πίτι, Βιάνα

Η ΦΑΣΗ: Η ατομική ενέργεια του Ντιγκινί στο 61' ήταν ασύλληπτης ομορφιάς. Ο Γάλλος έκανε μία φοβερή κίνηση του Ντιγκινί, ρόλαρε και απέφυγε τον Όμο, σούταρε, ο Παπαδόπουλος όμως απέκρουσε και στη συνέχεια της φάσης ο Μανούσος έστειλε την μπάλα άουτ.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ... Ο Αναστάσιος Παπαπέτρου δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα στο παιχνίδι, ούτε και οι βοηθοί. Η διαιτησία του ήταν δίκαιη δεν υπήρξαν φωνές στις αναμέτρηση.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Έχοντας Ουάρντα, Μανούσο και Ντικίνι σε δαιμονιώδη φόρμα, ο Κάναντι πρέπει να είναι ο πιο ευτυχισμένος προπονητής. Ο τεχνικός του Ατρομήτου είχε τρία όπλα σε φοβερή κατάσταση, ό,τι έκαναν τους έβγαιναν, ενώ συν τοις άλλοις η ομάδα του Περιστερίου ήταν πολύ συγκεντρωμένη αμυντικά, σε αντίθεση με τη Λαμία που «έτρωγε» τη μία φάση μετά την άλλη και δεν μπορούσε να απειλήσει. Μία φορά ανάγκασε τον Γιαννιώτη σε επέμβαση και αυτή στο 40' ύστερα από κεφαλιά του Όμο.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ... Είχαμε συνηθίσει τη Λαμία να βάζει δύσκολα στους μεγάλους. Πάσχισαν Ολυμπιακός και ΑΕΚ να πάρουν το διπλό στο Περιστέρι. Την πρώτη φορά όμως που η ομάδα της Φθιώτιδας έπαιξε εκεί ως φιλοξενούμενη η απόδοσή της ήταν αρνητική. Ο Ατρόμητος επικράτησε κατά κράτος και δεν άφησε περιθώρια στους φιλοξενούμενους.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags