Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανακοίνωση για το «ξύλο» στον Κασναφέρη
| 2017-09-23 21:22:00

Ανακοίνωση για το «ξύλο» στον Κασναφέρη

Sportdog Team
Ανακοίνωση για το «ξύλο» στον Κασναφέρη

Ο Απόλλων εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό βίας σε βάρος του Κασναφέρη.

Χαμός έγινε στη Ριζούπολη στο παιχνίδι του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Πλατανιά!

Συγκεκριμένα, ένας οπαδός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» μπήκε στο γήπεδο προκειμένου να ξεκρεμάσει ένα πανό, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας να του ζητά να περάσει εκτός. Ο εν λόγω οπαδός αρνήθηκε λέγοντάς του «Δικό μου είναι το γήπεδο…».

Ο Κασναφέρης ανταπάντησε «φύγε, ρε τσουτσέκι, από εδώ!», ατάκα που… άναψε για τα καλά τα αίματα!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα περίπου 10 οπαδοί να «μπουκάρουν» στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ένας από αυτούς γρονθοκόπησε τον Γιώργο Κασναφέρη!

Ο Απόλλων εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία και αναφέρει:

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης καταδικάζει κάθε μορφή βίας από όπου και αν αυτή προέρχεται. Καταδικάζουμε τη βία προς οποιονδήποτε και φυσικά όταν αυτή εκδηλώνεται σε βάρος μέλους της οικογένειας του Απόλλωνα. Θεωρούμε ότι οι δράστες περιστατικών όπως αυτό που ζήσαμε μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τον Πλατανιά, όσο και αν σε αυτό δόθηκε μεγαλύτερη από την πραγματική, από τα ΜΜΕ, έκταση, δεν έχουν καμία απολύτως θέση στην οικογένειά μας. Θεωρούμε ότι μόνο ζημιά κάνουν στον Απόλλωνα και εμποδίζουν με τη συμπεριφορά τους το έργο και την προσπάθεια ανθρώπων που μοχθούν καθημερινά για την ομάδα και εργάζονται για το καλό της. Η βία δεν αποτελεί λύση και είναι δεδομένο ότι αποτελεί τρόπο δράσης ανεγκέφαλων, τους οποίους δεν θέλουμε στο γήπεδό μας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags